Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Két nap alatt lehetséges...

Két nap alatt lehetséges megtanulni kb.80 tételt?

Figyelt kérdés

Nem mind lesz új számomra... pl a negyede nem. :D De a másik negyedéről szinte gőzöm sincs... A maradék hát..ott dereng valami.

Forrásokat (atlasz, szöveggyűjtemény, stb. jól tudom használni). Kb. majdnem mindenről tudok valamit rizsázni.

Úgy osztanám be, hogy ma délelőtt 20tétel, délután megint 20. Holnap délelőtt 20, délután szintén 20. És holnap este átismételném.

Szerintetek?

2012. jún. 18. 06:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva, ha még nem csináltál ilyet, akkor nagyon húzós. Bár gondolom nem az 5-ös a cél. Ha az, akkor felejtsd el. Ez kb. annyira lesz jó, ha egyátalán be tudod az ütemet tartani, hogy mindenről legyen fogalmad. A nyelv tételeket felejtsd el, nem kell megtanulni, magadtól is tudsz beszélni, csak elveszi az időd. A törivel ha nem végzel vagy nem tanulod meg, nem baj, csak olvasd át, úgyis ott a forrás meg az atlasz. A többit pedig nyomasd. Így már csak 40 tétel kell :) Hajrá!
2012. jún. 18. 06:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Én egy hét alatt néztem át 80 tételt. Ismétlem, átnéztem. Nem tanultam meg. De legalább mindenről van fogalmam, bele tudok kezdeni, nem csak ülök majd ott bután mint a sült hal. Azt hittem, ma lesz a szóbelim, de csak holnap. Ma már nem tanulok, felesleges, nem ez az egy nap hozza meg a tudásom.
2012. jún. 18. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!