Hogyan tudnék holnapra megtanulni 25 tételt?
Figyelt kérdés
Holnap "kisérettségizek" és nagyon nehezn tudok tanulni 2 napig tanultam egy tételt, azt is már mára elfelejtettem.. Puskázásra is gondoltam már de mivel szóban kell felelni ezért nem tudok. Egy csomoszor átolvastam az összes tételt suliban is figyeltem mégse tudom őket megjegyezni, és mindig igy van velem hogy bármilyen dolgozat írás közben 'kimennek' a fejemből amit tanultam, pedig nem szoktam idegeskedni.2012. ápr. 22. 11:30
1/4 anonim válasza:
Szívás... ezt a kérdést két hónappal ezelőtt kellett volna felvetni. Sok szerencsét, remélem sikerült kihúznod azt az 1 tételt, amit tudsz :PP ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.. Ezelőtt már két hónappal is tanultam sőt 5 tételt meg is tanultam mégis mindig elfelejtem másnapra és csak egy pici marad csak meg.. De az nem elég 15 perchez..
2012. ápr. 22. 12:07
3/4 anonim válasza:
Ne magold be, hanem a lényegét jegyzezd meg. Tehát ne szószerint ugyan azt, mert ha nem jut eszedbe egy szó, akkor már is bktad az egészet. Próbéld megérteni a lénegét, és akkor más szavakkal is el tudod majd mondani.
4/4 A kérdező kommentje:
Na mivel nem tudtam megtanulni, ezért kipuskáztam:D a tanár észre se vette:D
2012. ápr. 23. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!