jah csak egyetemen a kettesért sokkal többet kell tanulni, mint érettségin az ötösért..
délelőtt megtanulsz 3at
délután 5öt
este 2őt
például
és még aludhatsz is
Én egy hét alatt magoltam be 100% lett a feleletem.
De simán meglehet 2 napalat is tanulni ,csak én nagyon ráérős vagyok.
Igazából az a kérdés, hogy te hogy tudsz a legjobban tanulni! Nyilván úgy fogod tudni megtanulni egy nap alatt a 10 tételt, ha úgy tanulsz, ahogyan neked a legjobb.
Én töri kisérettségire készülök, jövő héten szerdán lesz. 13 tételt kell magtanulni, 3-at már tudok. Holnap nincs tanítás, és csütörtökre se kell sokat tanulni, ezért holnap ráállok a tételekre. Úgy tervezem, hogy 4-5 tételt megtanulok holnap, mondjuk nem is hosszúak, átlag 2 oldalas egy tétel. :)
Csak a tételcímeket kaptuk meg, nekünk kellett kidolgozni. Én időben elkezdtem és a tankönyv alapján kidolgoztam, így már ezzel is tanultam.
Egyébként pedig kikapcsolom a gépet, zenét, tv-t, mindent, ami elvonhatja a figyelmemet. Leülök az asztalhoz és elkezdem olvasni félhangosan részenként. Elolvasok egy kis részt 3-4-5x, értelmezem, majd visszamondom. Amikor végig értem a tételen ily módon, elolvasom 2-3x összefüggően az egész tételt és visszamondom.
Egy tételt kb. 1 órán keresztül tanulok, mivel átlagosan 2 oldalasak, soknak tűnik az 1 óra, de így tényleg megjegyzem és nem felejtem el két nap múlva. Amikor egy tételt megtanultam tartok egy kis pihenőt, iszok, szellőzetetek, szoktam néha 1-2 tornagyakorlatot is csinálni, ami kifejezetten jó érzés szokott lenni. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!