Mit tegyek, hogy, amit tanulok egy nap, azt másnapra ne felejtsem el?
Figyelt kérdés
Ez nem is lenne gond, ha nem most szerdán lenne az érettségi szóbelim... :S Egyszerűen ha vmit megtanulok, akkor azt full elejétől a végéig elmondom, aztán eltelik egy nap és már nem is tudom felmondani csak egy két szó rémlik az egészből kb... Nem vagyok h*lye, 4-es tanuló vagyok. Mit kellene tennem, hogy ne felejtsem el, amit tanulok? Megőrülök már ettől és az bosszant, hogy mi van ha alig tudok szóbelin valamit mondani, miközben halálra tanultam magam egész hónapon keresztül...azt fogják hinni, hogy nem is tanultam, közbe meg nagyon is...de elfelejtem.. Vmi baj lenne az agyammal vagy más is van így? Kérlek segítsetek? Előre is köszönöm!!!2012. jún. 18. 22:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!