Diploma után a jog valóban csak 3 év?
Figyelt kérdés
Jövőre végzek az egyetemen, és szeretném a jogot utána megcsinálni. Úgy hallottam, hogy akkor már nem 5, hanem 3 éves. Ez valóban így van?2012. jún. 18. 10:26
1/4 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam, meg logikát sem látok benne, hogy ha megcsináltam teszem azt egy műszaki szakot akkor utána miért végeznék előbb jogon.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nemzetközi igazgatás szak, és ez is jogi karon van!
2012. jún. 18. 10:40
3/4 anonim válasza:
Nézd meg mely tárgyak egyeznek, és hogy azokra mik épülnek. Lehet, hogy így 6 egymást követő félévben fel tudsz venni minden tárgyat, ezért tart csak 3 évig.
Persze lehet, hogy megéri inkább 1-2 félévvel később végezni és nem beleszakadni a tanulásba, mert az is elképzelhető, hogy ha mindent bezsúfulsz 1-1 félévbe, akkor elég nehéz lesz tartani a tempót.
4/4 anonim válasza:
És ha mindezt nem egy ilyen oldalon kérdeznéd meg, hanem az egyetemen, ahova jársz? Talán ott kaphatnál megbízható választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!