Hányan vannak, akiknek a tavalyihoz hasonló pontszámuk lesz idén és ORVOSIRA készülnek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 17:41
61/75 anonim válasza:
Oké, de minden évben vannak akiknek rosszabbul ment az érettségi. Sose lesz olyan hatalmas változás a pontszámokban.
62/75 A kérdező kommentje:
majd kiderül
2012. júl. 3. 15:59
64/75 anonim válasza:
Hmhhmm...szerintem itt a 430-asok is nagyon fognak koppanni.Bár ne így lenne.Szar ez az új rendszer.
65/75 A kérdező kommentje:
csak sikerülne...
2012. júl. 8. 19:40
66/75 anonim válasza:
én is nagyon örülnék ha sikerülne.jó lenne
67/75 anonim válasza:
64. válaszoló!
Miért gondolod, hogy 430 ponttal még mindig csak reménykedni lehet? Szerintem vidékre elég esélyes. Oké nem 100%, de vidéken csak nem lesz 435 feletti ponthatár.
68/75 anonim válasza:
Reményteli hozzászólás érkezik :) Az OH honlapjára július 13-án felkerültek a 2012-es érettségik eredményei tárgyanként és szintenként lebontva. Úgy tűnik pl. az idei emelt biosz átlaga 61% körüli, a közép kémia 65%. Persze, szórás az nagy, de az átlagokból azért nagyjából reálisan lehet mérni a nehézséget. Nehéz volt, na. Nehezebb mint pl. a tavalyi, rosszabbul is sikerült. Nekem konkrétan 424 pontom van (Pécs a cél), ezzel is kapok hideget-meleget, de a fentiek azért mindannyiunk számára reményteliek. :) Hajrá és kitartás, van remény!
69/75 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,hogy írtál! Ez tényleg bíztató,nagyon remélem,sok sikert kívánok nektek!
2012. júl. 15. 19:56
70/75 anonim válasza:
Ennek tukreben nagyon remelem en is,h van remeny! 424 pontom van szinten. Az eduline-on olvastam,h az orvosin elorelathatolag csak minimalis ponthatar emelkedes varhato. Jo lenne ha igy lenne! De mit jelenthet a minimalis...? Hmm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!