Hányan vannak, akiknek a tavalyihoz hasonló pontszámuk lesz idén és ORVOSIRA készülnek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 17:41
31/75 anonim válasza:
Megértem.Tavaly engem csak gyógyszerészre vettek fel,de utálom.Bár sok nagyon hasznos dolgot tanultam,de túl sok a kémia.
32/75 anonim válasza:
Nem tudom érdemes e egy évig olyat elkezdeni amihez nincs kedvem.Szerinted 420 al reménytelen idéén bejutni?
34/75 anonim válasza:
Azért köszi,majd kiderül csak erre tudok gondolni egész nap.
35/75 A kérdező kommentje:
Egyre több ember mondogatja,hogy 420 körüli pontot visz,szerintem éppen még bekerülhetünk ennyivel.
2012. jún. 21. 20:41
36/75 anonim válasza:
Remélem,csak pár ponttal lenne több pontunk mint 420 olyan jó lenne.
38/75 A kérdező kommentje:
Az ismerőseitek közt vannak,akik szintén ennyi ponttal jelentkeznek orvosira?
2012. jún. 24. 18:22
39/75 anonim válasza:
Két ismerősöm szintén 420at ,egy 418at.Pécsre egyébként 50 fővel többet vesznek fel, de én nagyon félek h 420 kevés lesz.
40/75 A kérdező kommentje:
Én 3-4 emberről tudok akik 420at visznek az ismerőseim közül.
Szerintem ez biztató. :) Nagyon úgy néz ki ,hogy a jelentkezők fele 430 vagy fölöttit visz a másik fele meg a tavalyihoz hasonlót.
2012. jún. 24. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!