Hányan vannak, akiknek a tavalyihoz hasonló pontszámuk lesz idén és ORVOSIRA készülnek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 17:41
22/75 anonim válasza:
Érdemes reménykedni 420 ponttal vagy reménytelen szerintetek?
23/75 A kérdező kommentje:
Szerintem érdemes,nem tudja senki se,hogy mennyi lesz a ponthatár.
2012. jún. 21. 09:30
24/75 anonim válasza:
Neked is pont 420 van?Melyik orvosikat jelölted be?Én Pécset,Szegedet,Debrecent.
25/75 bensdorp válasza:
Vidékre az optimisták reménykednek, a pesszimisták lemondtak róla, a realisták pedig nem emésztik magukat július 24-ig, mert felesleges.
26/75 anonim válasza:
:):)Ilyen az emberi természet..aggódjuk halálra magunkat az utolsó pillanatig.Remélem sokunkat felvesznek Pécsre és lesz jó hat évünk:)Majd konzultáljunk július 24 után is:)
27/75 A kérdező kommentje:
Úgy legyen!! :)) Sok szerencsét magunknak!
2012. jún. 21. 12:59
28/75 anonim válasza:
Nekem akármelyik egyetem jó lenne ,én sajnos folyton erre gondolok, hogy elég lesz e 420
29/75 anonim válasza:
Gógyszerészen nem gondolkodtál?
30/75 anonim válasza:
Nem, orvosi közül bármelyik város jó de más sajnos nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!