Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségi 2 napon?

Szóbeli érettségi 2 napon?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, mi a valószínű, egy 19 fős osztályból hányan felelnek le az első napon? Két napra vagynuk beosztva.

Egy ember bent van úgy 3,5 órát, de egyszerre nem csak egy.....

2012. jún. 17. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Első nap 10-en, második nap 9-en. ha nem akarnak variálni valamit (mert ugye második nap van eredményhirdetés, így szeretik hamarabb befejezni).

Én második napon elsőként kezdtem és délben már bőven otthon voltam. Max 2 óra volt az egész, mivel nem nagyon van szünet.

2012. jún. 17. 16:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Aham. Köszönöm.

Hát, minden tantárgy előtt van 30 perc megírni a piszokozatodat, kivéve a nyelvnél. Aztán elmondani 10 perc.

Úgy 2,5 óra lesz, igaz.

2012. jún. 17. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyan furának tűnik, hogy ott kell ülni esetleg délután 3-ig, mire sorra kerülsz, reggel 8-tól. :)
2012. jún. 17. 17:16
 4/8 A kérdező kommentje:

MÉG VALAMI!

Nem tudjátok, visszateszik-e a kihúzott tételeket 2. napra?

Mert első napon nem, tehát amit kihúztak, azt már nem húzhatod.

Bár nem tudom, mire megyek ezzel az információval. Igazából mindegy :)

2012. jún. 17. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk megvolt a sorrend, hogy ki mikor megy, így nem ült mindenki ott 8-tól, csak akik elsőként mentek. Lehetett tudni, hogy ki az akinek elég csak mondjuk 10-re bejönnie.
2012. jún. 17. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Visszateszik második napra, de olyan is előfordulhat, hogy még aznap visszateszik.
2012. jún. 17. 17:19
 7/8 A kérdező kommentje:
De remélem a helyére. :)
2012. jún. 17. 17:42
 8/8 A kérdező kommentje:

4/7:

Az jó lehetett úgy.

2012. jún. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!