Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bukott már meg valaki érettségin?

Bukott már meg valaki érettségin?

Figyelt kérdés
Aki eljutott az érettségiig és írásbelin 21% ért el és szóbelire nem tud semmit, abból kihúzzák valahogy a kettest? (Angolból) úgy érzem hogy meg se tudok szólalni értelmesen angolul, csak 6 pontot kéne elérnem.

2012. jún. 17. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért vannak az angol témák, amiket (ha már végképp nem megy), csak be kell magolnod.
2012. jún. 17. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk anno (2004-ben) volt bukás, igen.

Aztán a következő érettségi időszakban sikerült megcsinálnia az illetőnek.

2012. jún. 17. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nálunk is volt bukás, 2 is. Angolból senki sem bukott, pedig a gyengébb csoportban voltak azért tényleg nagyon gyengék, de mondjuk jófej tanárunk volt, kihúzta belőlük a 2-est. De a legfotnosabb, hogy beszélj, még akkor is, ha nem tudod a nyelvtant, mert ha elkezdesz ott gondolkozni, hogy hogy van helyesen, akkor nem tudnak mit értékelni, de ha dől belőled a szó, akkor már biztos megadják a 2-est
2012. jún. 17. 12:22
 4/10 A kérdező kommentje:
És mi van ha azt se értem hogy mit kérdez? Nem tudok szavakat akkor hogy beszéljek? Azt se tudom hogy jutottam el idáig.
2012. jún. 17. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég sokan buktak már meg. Én magam is láttam párat.

Mások meg átmennek, és mindig ezek vannak többen.

2012. jún. 17. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Hát, ha nem érted, hogy mit kérdeznek, vagy nem ismered a szavakat, akkor nyilván esélytelen a dolog.

De ahhoz, hogy érettségizni lehessen valamiből, azt a tárgyat minimum két évig kell tanulni.

Ergo legalább két évet tanultál angolul, tehát elég elkeserítő lenne, ha ez lenne a helyzet.

Nem hiszem, szerintem csak túlzol. Ha mégis így van, akkor meg ne haragudj, de nem is érdemled meg az érettségit, ebben az esetben nem értem, miért választottad ezt a tárgyat... Tudtommal a nyelv csak nemzetiségi vagy nyelvszakos iskolákban kötelező még, azt pedig nem hiszem, hogy ilyen iskolába jársz, és ketten szinten sem tudsz angolul beszélni.

2012. jún. 17. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
*kettes szinten
2012. jún. 17. 13:08
 8/10 A kérdező kommentje:
De kötelező egy idegen nyelv. És nem túlzok, azért írtam is hogy nem tudom hogy jutottam el idáig, és középiskolában 4 évig általánosba 6 évig tanították.De nekem ez nem megy és nem azért mert hülye vagyok mert matekból 4-re infóbol 5-re érettségiztem.
2012. jún. 17. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Kihúzzák a kettest
2016. jún. 1. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Meglett?
2023. máj. 6. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!