Biosz középszintű érettségi nektek hány százalék lett?
97,5%
Szerintem az utolsó feladatban a világűrbe menő X, vagyis a hőveszteség volt kevésbé egyértelmű.
Szóbelire te mit tanulsz?
köszi, hogy írtatok!
A 3.ra válaszolva: Az X-et nem tudtam, el is rntottam, nekem a maláriás feladattal voltak bajaim.
az enyém 85% lett, de most 11.-es vagyok, és jövőre úgyis emeltezek, csak kíváncsi voltam. Mondjuk csalódott vagyok, hogy csak ennyi lett.
Hát, a szóbelire kidolgoztam a tételsoromat. Mondjuk az ökológiát nem teljesen, mert azt nagyon utálom, úgyhogy remélem, hogy ember tételt húzok.
Az utolsóra válaszolva: persze, úgy könnyű, ha emelteztél :P Szerintem szemét volt a második feladat is, ahol azt kérdezték, hogy melyik molekulának mi a neve, de azért az jó lett.
Szóval azért szerettem volna, ha jobban sikerült volna, de úgysem számít sehova.
Viszont a szóbelitől nagyon félek!
Ti csináltatok projektmunkát? Mert én igen, de a tanárom egyáltalán nem segített, el sem olvasta, azt sem tudom, hogy azzal mit kell csinálnom, konkrétan pont lesz*rt
A tételsor címeidet nem tudnád esetleg bemásolni ide, mert én már nem járok középiskolába, és azt mondták, a vizsgakövetelményekben + vizsgaleírásban van benne, mit kérnek.
Na, hát az írásbelire tökéletes volt, viszont szóbelire nem sok konkrétumot adtak meg. Tudom, minden iskolában mások a tételek, csak hogy legalább viszonyítani tudjak.
"A B) feladat egy életközeli probléma egészségtani, környezetvédelmi, ökológiai vonatkozásairól szóló kifejtés. A
B) feladatokat az ember szervezete és egészsége, valamint a természet- és a környezet védelme témakörből kell
összeállítani. Amennyiben a téma ezt indokolja, a feladat igényelje a vizsgázó véleményének megfogalmazását is."
Ide neked vannak olyan tételeid, amelyek konkrét működések leírását kérik (pl kiválasztás folyamata, ilyesmik), vagy csak inkább a témakörökhöz kapcsolódó betegségek, megelőzésük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!