Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha az érettségi...

Mi a teendő, ha az érettségi tételsorban több olyan tétel van, amit nem is vettünk?

Figyelt kérdés

igazából már nem lehet tenni, mivel jövő héten már kezdődnek a szóbelik, de arra lennék kíváncsi, hogy kihez fordulhattunk volna mondjuk májusban, mikor már kiderült h nem vesszük azokat? van ennek valami jogi háttere?

(azt tudni kell, hogy a tanárunk eléggé a "pofára osztályzós" típus)

2012. jún. 16. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tudsz túl sok mindent tenni szerintem... keresel valami használható anyagot a neten vagy valami kidolgozott tételes könyvben :| nálunk is ez van egyébként... sőt, így 4 nappal a szóbelik előtt még meg is lett változtatva néhány szóval extra adag szívatást kaptunk.. :S
2012. jún. 16. 13:23
 2/9 A kérdező kommentje:

hát látom akkor nem mi vagyunk az egyedüliek...

azért sok sikert

2012. jún. 16. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok. egyébként májusban sem tudtál volna tenni ellene, mert ő mondhatja azt,hogy leadta az anyagot, csak neked nincs meg például... nálunk egyébként már volt ilyen kivizsgálás amikor az egész osztály úgy ment érettségizni h a tanár így elbeszélgette az időt és nem tanított semmit és ha igen, akkor semmit használhatót... de ugye ebből mit látnak a kivizsgálásnál? mivel a tanár is tudja, hogy lesz, előveszi jobbik oldalát, lead egy rendes tanterv szerinti órát és a kivizsgáló megállapítja, hogy nincs itt semmi baj.. :S ha meg felszólalsz, hogy "tessék megmutatni, milyen máskor" akkor lehet igazgatói rovóval végzed :( a tanárodon kívül egyébként csak az érettségi elnök változtathat a tételeken, amennyiben azok nem felelnek meg a tantervnek, de ennyi
2012. jún. 16. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj meg kreatív lenni, és dolgozd ki magad.
2012. jún. 16. 13:32
 5/9 A kérdező kommentje:
kidolgoznám szívesen magamnak, de egy az, hogy nem egy tételről van szó, ráadásul ezek a tételek amikről szó van irodalom és nyelvtan tételek, én meg egy reál beállítottságú vagyok így nem az erősségem a verselemzés. Szerencsére van olyan jó osztályközösségem, hogy segítünk egymáson, és amúgy nem is az volt a kérdés, hogy nem tudjuk megcsinálni őket...
2012. jún. 16. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon sok iskolában előfordult. Mi a címe annak a tételnek amit nem vettetek?
2012. jún. 16. 14:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Karinthy-Tanár úr kérem, mese (jó ez mondjuk vicc kategória), francia szimbolista líra

nyelvtanból meg 6-8 tétel van amit csak emailben kaptunk meg

(azt is hozzát tenném, hogy 4 év alatt 4 különböző tanárunk volt, és igen nagy lemaradásban voltunk)

2012. jún. 16. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem 20 ilyen tételem van, a drága tanárunk nem tartott nyelvtan órát( illetve max 10-et a négy év alatt, hogy legyen jegyünk), csak irodalmat. aztán néztünk, amikor megkaptuk a tételsort. :D kerestem neten tételeket, aztán reménykedem, hogy jó lesz. :)

Kalappal az érettségihez!

2012. jún. 16. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
hát az se semmi :D remélem azért megszerzed a tételeket :D
2012. jún. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!