Lio5 kérdése:
Mi a teendő akkor, ha nem találom az érettségi behívó levelemet, amit küldtek, hogy hova és hányra kell mennem?
Figyelt kérdés
Nem az a baj, hogy nem tudom hova hányra, hanem el kell vinnem magammal. Hol tudom pótolni a hiányosságot?#érettségi #behívó levél.
2012. jún. 7. 06:52
1/3 anonim válasza:
Hát nekem tavaly nem nézték meg. Nyilván nem tudsz mit tenni, talán annyit, hogy telefonálj be az iskoládba és ott talán a titkárságon, vagy aki intézte az érettségiztetést az tud segíteni. De szerintem nélküle kell majd elmenned, hátha nem nézik meg...
2/3 anonim válasza:
Megtanulsz odafigyelni a hivatalos dokumentumokra legközelebb, az emelt érettségiknek nagyobb tétje van annál mint hogy bemondásra bárki vizsgázhasson, pláne hogy életükbe nem láttak még téged. Középszinten saját tanároknál persze simán ledumálható.
3/3 anonim válasza:
Nekünk nem kérték a papírt. A személyit ellenőrizték. Az időt meg nem tartották, jóval később jutottam be, mint ahogy a papír szerint kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!