Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a teendő akkor, ha nem...

Lio5 kérdése:

Mi a teendő akkor, ha nem találom az érettségi behívó levelemet, amit küldtek, hogy hova és hányra kell mennem?

Figyelt kérdés
Nem az a baj, hogy nem tudom hova hányra, hanem el kell vinnem magammal. Hol tudom pótolni a hiányosságot?

#érettségi #behívó levél.
2012. jún. 7. 06:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem tavaly nem nézték meg. Nyilván nem tudsz mit tenni, talán annyit, hogy telefonálj be az iskoládba és ott talán a titkárságon, vagy aki intézte az érettségiztetést az tud segíteni. De szerintem nélküle kell majd elmenned, hátha nem nézik meg...
2012. jún. 7. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Megtanulsz odafigyelni a hivatalos dokumentumokra legközelebb, az emelt érettségiknek nagyobb tétje van annál mint hogy bemondásra bárki vizsgázhasson, pláne hogy életükbe nem láttak még téged. Középszinten saját tanároknál persze simán ledumálható.
2012. jún. 7. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk nem kérték a papírt. A személyit ellenőrizték. Az időt meg nem tartották, jóval később jutottam be, mint ahogy a papír szerint kellett volna.
2012. jún. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!