Para a tanárral mit tegyek?
Figyelt kérdés
na szóval van egy német tanárom aki pusztán azért kivételezik bizonyos emberekkel hogy milyen családból származnak.ez alatt nem az etnikai hovatartozás kell érteni hanem hogy a szülő diplomás e vagy szakmunkás stb. na m1 nem ez a lényeg hanem hogy németből a tanár 3 hónap után beírta az összes jeget az félévben és nekem csupa egyest irt be amiket tényleg kaptam de mellette van 5 darab 3as meg stb tehát jobb jegyek is vannak szép számmal.és mikor ma odamentem hozzá hogy nem azok a jegyek kerültek beírásra(internetes naplónk is van)és legyen szíves beírni a jó jegyeket is mert így rosszul állok azt válaszolta hogy rosszul is fogsz.(magyarul meg akar buktatni és nem fogja beírni a jegyeket) persze a jó jegyeket tudom bízonyitani (el vannak téve a dolgozatok) anyám holnap bemenne a tanárhoz beszélni vele hogy miért szívat,de itt a para hogy kisérettségi szóbelim lesz és sztem ezért meg fog szívatni német szóbelin ha bemegy anyám. na szerintetek mit tegyek hogy jól kijöjjek az egészből?? :)) (mielött valaki beírni hogy édesanyám illedelmesen menjen be megkérdezni esélytelen))2012. jún. 6. 22:01
2/4 anonim válasza:
másik tanárnak szólj! esetleg a titkárságon, ha kell az igazgatónak... keményem meghúzhatják, ha visszaél a tanári hatalmával;)
3/4 anonim válasza:
"na szóval van egy német tanárom aki pusztán azért kivételezik bizonyos emberekkel hogy milyen családból származnak"
Én is voltam diák és nekünk is voltak fura tanáraink, de ez nem valami hihető...
4/4 A kérdező kommentje:
elsönek:ez a tanár egyben az ofűnk is
utólsónak: nem kell elhinni de sajnos így van ,igen az anyám arufeltöltö is volt és ezt a tanár miota megtudta rendszeren hangozatatja:" tanulj mert árulfelolto leszel" és közben rám néz..... tehát akár elhiszed akár nem ez valós probléma
2012. jún. 6. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!