Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Para a tanárral mit tegyek?

Para a tanárral mit tegyek?

Figyelt kérdés
na szóval van egy német tanárom aki pusztán azért kivételezik bizonyos emberekkel hogy milyen családból származnak.ez alatt nem az etnikai hovatartozás kell érteni hanem hogy a szülő diplomás e vagy szakmunkás stb. na m1 nem ez a lényeg hanem hogy németből a tanár 3 hónap után beírta az összes jeget az félévben és nekem csupa egyest irt be amiket tényleg kaptam de mellette van 5 darab 3as meg stb tehát jobb jegyek is vannak szép számmal.és mikor ma odamentem hozzá hogy nem azok a jegyek kerültek beírásra(internetes naplónk is van)és legyen szíves beírni a jó jegyeket is mert így rosszul állok azt válaszolta hogy rosszul is fogsz.(magyarul meg akar buktatni és nem fogja beírni a jegyeket) persze a jó jegyeket tudom bízonyitani (el vannak téve a dolgozatok) anyám holnap bemenne a tanárhoz beszélni vele hogy miért szívat,de itt a para hogy kisérettségi szóbelim lesz és sztem ezért meg fog szívatni német szóbelin ha bemegy anyám. na szerintetek mit tegyek hogy jól kijöjjek az egészből?? :)) (mielött valaki beírni hogy édesanyám illedelmesen menjen be megkérdezni esélytelen))

2012. jún. 6. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Osztályfőnökkel beszélni?
2012. jún. 6. 22:10
 2/4 anonim válasza:
másik tanárnak szólj! esetleg a titkárságon, ha kell az igazgatónak... keményem meghúzhatják, ha visszaél a tanári hatalmával;)
2012. jún. 6. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

"na szóval van egy német tanárom aki pusztán azért kivételezik bizonyos emberekkel hogy milyen családból származnak"

Én is voltam diák és nekünk is voltak fura tanáraink, de ez nem valami hihető...

2012. jún. 6. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:

elsönek:ez a tanár egyben az ofűnk is

utólsónak: nem kell elhinni de sajnos így van ,igen az anyám arufeltöltö is volt és ezt a tanár miota megtudta rendszeren hangozatatja:" tanulj mert árulfelolto leszel" és közben rám néz..... tehát akár elhiszed akár nem ez valós probléma

2012. jún. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!