Mi a teendő, ha valaki szóbeli érettségi előtt lebetegszik?
Jövő hétfőn lenne informatikából az emelt szintű szóbeli érettségim, de elég komoly ételmérgezést kaptam, erősek a kétségeim, hogy addigra jobban leszek.
Ha nem megyek el, akkor a meglévő orvosi/kórházi igazolás ellenére is megbuktam vagy mi a helyzet?
Mivel ez nekem az egyetemi felvételihez kell, ráadásul ismétlő vizsga (ami ugye fizetős, nem is kicsi összeget kell leperkálni), így duplán kellemetlen lenne, ha ezért megbuknék.
Ha nem mész el, megbuktál, ebben biztos vagyok.
Nem tudom mi az az ismétlő vizsga, ha ez alatt a pótvizsgára gondolsz, és nincs több lehetőséged, akkor mindenképp menj el. Ha lesz még pótvizsga, és van még lehetőséged, akkor maradj otthon.
Nálunk is volt, aki megbetegedett, orvosi igazolást hozott, és pótolhatta máskor.
Ez 2004-ben volt, de ennyit már csak nem változtak a dolgok, hogy akkor most meg bukás legyen kapásból...
Amúgy jobban leszel addigra szerintem. :) Jobbulást!
Ha fel nem róható okok miatt nem mész el szóbeli vizsgára, akkor az intézmény vezetője lehetőséget ADHAT arra, hogy még ebben a vizsgaidőszakban, egy későbbi időpontban tehess szóbeli vizsgát. Ha erre nincs lehetőség, akkor egy későbbi vizsgaidőszakban fejezheted be az érettségi vizsgát.
Szerintem iparkodj meggyógyulni, van még 1 heted rá, és inkább menj el vizsgázni.
Az ismétlő vizsga azt jelenti, hogy egyszer már sikeresen leérettségiztem ebből a tárgyból, csak idén mégegyszer nekifutottam (hogy több pontom legyen, mert szükségem lesz rá az egyetemi felvételinél).
Köszönöm a válaszokat, akkor kettőzött erővel a gyógyulásra koncentrálok!
Menj el minél hamarabb
a dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!