Mennyire nehéz egy pótvizsga?
Megbuktam kémiából, 9-es vagyok. Van-e olyan, akit ugyanígy 9.-be húztak meg, és ha pótvizsgázott, átment? Még sosem buktam meg semmiből, nagyon szégyellem. Egyáltalán hogy zajlik le egy pótmeccs?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Nos hát, alapvetően nem nehéz, mint ahogy elvégezni egy tanévet sem az, de ha valakinek a második nem sikerült, akkor az első is érthetően nehéz.
Viszont a jó hír, hogy ha felkészülsz a nyáron, és megtanulod, amit év közben nem, akkor azért nem olyan nehéz átmenni. Ha ugyanazzal a tudással próbálkozol, amivel megbuktál, akkor nehéz lesz. Ez a képlet.
Az egész éves tananyagot át kell nézni, meg kell tanulni. Ha ez megtörtént, simán átmész, nyugi. :))
Most pihenj pár hetet, aztán kb. 1 hónapon keresztül hetente 3-4-5x ülj és tanulj a pótvizsgára.
Én sem buktam még, így tapasztalatom nincs, de osztálytársaim elmondása alapján egy feladatlapot kapsz, amit ki kell töltened és a tanár majd kijavítja. Aztán kiderül, hogy átmentél-e vagy sem.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :)
Akkor ezek szerint nincs szóbeli, csak írásbeli?
heló- én 9 edikbe biológiából buktam.van egy kicsi tapasztalat:d nah szóval az úgy történik az egész hogy írsz egy írásbelit először de ha az 1 esre sikerül csak akkor kell menned szóbelire. de szerintem a szóbeli könnyeb mert segit a tanár a feleléskor. De attól függ kinél felelsz szóbelin h milyen a tanár.
szóval ugy folyik a egéssz szóbeli:
bemész a terembe
kapsz egy lapot
lediktálnak pár kérdést
válaszolsz rá
és utána jön a felelés.(közbe a dolgozatról nézheted amit írtál. :)
am én a biológiára 1 óra hosszát tanultam és átmentem:DD
Jah és egyél előtte jó sok csokit amennyit birsz mert az serkenti az agyat. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!