Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A puskázás nagyon erkölcstelen?

A puskázás nagyon erkölcstelen?

Figyelt kérdés
Én szinte még sohasem puskáztam, pedig első éves egyetemista vagyok. Viszont jövő héten van gy sóbeli vizsgám és nem hiszem h képes leszek megtanulni addig mindent és valószínű puskázásra fogok vetemedni. Csak már most lelkiismeret furdalásom van, de megbukni sem szeretnék:(

2012. jún. 6. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóbelin elég nehéz puskázni. Igazából magadat csapod be vele, mert ha máskor is kérdeznek majd hasonlót akkor sem fogod tudni, hacsak addigra nem tanulod meg. Valamint igazságtalan is azokkal szemben akik tanulnak és ugyanolyan vagy rosszabb eredményt érnek el.
2012. jún. 6. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Ne aggódj, ebben a világban mindenki erkölcstelen és eljátssza, hogy olyat tud, amit nem is. Sőt el is hiszi.
2012. jún. 6. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Engem nagyon idegesít egyetemen, amikor valaki nulla tanulással, puskázva szerez olyan, vagy jobb jegyet amiért én keményen megdolgoztam.

Ha valaki a 2-esért puskázik, hogy ki ne rúgják az egyetemről, vagy ne vesszen kárba fél évnyi munkája, arra még azt mondom, hogy csinálja, de jó jegyért elég undorító dolog.

Szóval mivel nálad az a tét, hogy megbuksz vagy nem, ez még szerintem a jobbik eset, de érdemes mérlegelned, hogy megéri-e a lebukás kockázatát (ha még sose csináltad, az is lehet hogy kiszúrják, meg ha magát a puskázást nem is veszik észre, egy szóbelin könnyen rá tudnak jönni, hogy érted-e amit mondasz).

2012. jún. 7. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!