Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki bukott már le puskázás...

Valaki bukott már le puskázás közben?

Figyelt kérdés

2012. febr. 8. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
9.es vagyok... nagyon ritkán puskázok és akkor is csak olyan tárgyakból amik nem fontosan annyira nekem. pl.: művészettörténet, földrajz stb.. fontos tárgyakból nem puskázok mert inkább megtanulom. De amúgy ha nem vagy jóba a tanárral akkor a dolgozatodra rávágja az egyest és év végén se várd tőle a jobb jegyet. De általánosban volt már olyan, hogy csak lecseszés meg legközelebb ne..
2012. febr. 8. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sokan buktak már le, általános iskolától egyetemig. Kisiskolában még csak ejnye-bejnye, középiskolában esetleg egyes, egyetemen zh-ról való kiküldés elégtelennel és arc megjegyzése a jutalom. Nem éri meg, max ha profi vagy...
2012. febr. 8. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még soha nem buktam le puskázáson.Én általános és Középiskolában mindent végigpuskáztam ami számomra nem volt fontos , irodalom , nyelvtan , földrajz , néha történelmen is.

Most egyetemre járok , itt nem nagyon merek már úgy puskázni mint régen , de néha-néha a töltelék tantárgyaknál szoktam.

2012. febr. 8. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem buktam le, de volt egy eset, ahol majdnem és azóta inkább nem kockáztatok. Középsuli, biosz óra. A biosz tanárral kifejezetten jóban voltam, bírtam is. Egyik dolgozatra mégsem tudtam nagyon tanulni, csak úgy félig meddig. "A" "B" csoportok voltak és persze, hogy én kaptam azt a csoportot, amit nem tudtam még puskám sem volt hozzá. Ellenben a mögöttem ülőnek az ellenkező csoport volt és ő hajlandó volt cserélni velem (mindketten a másik csoportét tudtuk). El is kezdtem kidolgozni, illetve a kis puskát is nézegettem, mert ahhoz a részhez már volt. A tanár, aki előtt kifejezetten nem akartam lebukni, folyton ott sétálgatott, nézelődött, nagyon remegtem, hogy mikor veszi észre, ketten is egymás mellett ugyanazt írjuk. Aztán az előttem lévő padsorban lebukott két lány. Ők ugyanazt csinálták, mint én a mögöttem ülővel, a tanár ordított velük, lekevert egy taslit és bevágta az egyest. Igazából engem nem az egyes érdekelt, hanem a tanár bizalmát nem akartam elveszíteni. Végig annyira remegtem, hogy egyszerűen nem tudtam a dogára koncentrálni, még sz@rabbul is sikerült, mintha a másik csoportot írtam volna puska nélkül. Azóta már inkább az ilyen tisztelet érdemlő tanároknál nem kockáztatok. Jöjjön inkább a sz@r jegy, de számomra egy megszerzett bizalom elvesztése rosszabb.
2012. febr. 8. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer általánosban.. Azóta se puskáztam, pedig már egyetemista vagyok. :)
2012. febr. 9. 00:26
 6/6 SIku77 válasza:
100%
gimibe elsős(0. os mert 5 éves) vagyok és még sose puskáztam csak súgtam másoknak de olynanon mint a tanár bizalma miatt sose aggódtam a tisztelet ,bizalom és az iskolai jegyek olyanok mint a pénz meg kell dolgozni értük
2012. ápr. 17. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!