Valami jó tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nagyon nagy gázban vagyok és segíteni kéne,hogy oldjam meg!5.-ig osztályig 4-5 tanuló voltam.5-6.-ban 3-4-es..7-es vagyok..és kb 3 tantárgyból nagyon rossz..egyszerűen nem értem meg.Nem hibáztatom a tanárokat,mert ez az én hibám,de nem csak én hanem kb az egész suli megmondja,hogy legalább 8 olyan tanár van akinél szenvednek,mert nem tudja elmagyarázni rendesen a megtanulni való dolgot.Segíteni kéne idő beosztásban,valamint valami jó tanulási módszerben(a memóriám amúgy nagyon jó verseket,szövegeket én tanulom meg a leghamarabb)

Matek(egyenletek,meg ilyenek)

Angol(folyamatos jelen idő meg ilyenek)

Földrajz( nem tudom miért de nem vagyok jó belőle)

Hiába próbálkozom velük,nem megy.

2012. máj. 30. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Matekot gyakorolni kell, a földrajzon nincs mit érteni, fenék kell hozzá. Angolt magyaráztasd el esetleg különtanárral.

Az tény, hogy egyre hígul az oktatás színvonala, fogynak a valóban jó tanárok, de nem lehet mindent erre sem fogni.

Időbeosztás? Hazaérsz a suliból, kajálsz ha éhes vagy és puhensz MAXIMUM egy órát, aztán leülsz tanulni. Ha nem megy a matek, nem szégyen estig gyakorolni. Közben ne menjen se gép, se tévé. Ennyi a nagy titok.

2012. máj. 31. 09:29
 2/2 anonim válasza:
Angol: Mi most tanultuk ebben az évben a folyamatos jelen időt pedig még csak hatodikos vagyok... És a tanulás módszerben annyit tudok segíteni hogy rákeresel a Googleban hogy tanulásmódszertan.
2012. máj. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!