Hova jelentkezzek?

Figyelt kérdés
4-es vagyok és hamarosan el kell dönteni, hogy hova jelentkezek továbbtanulásra, de még mindig nem tudtam dönteni. Mondanátok pár ötletet? Történelemből és nyelvekből vagyok a legjobb, most lett meg a felső angolom és németből is tervezek középet. Nyelvtan kivételével 5-ös vagyok, de a matekot és a fizikát nem szeretem. Történelem és nyelvek érdekel a leginkább, de irodalom is érdekel
2012. jan. 22. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem bölcsészkarra kellene menned. Tolmácsként elég jól érvényesülnél a későbbiekben.
2012. jan. 22. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is bölcsészre gondoltam. :) Kösz a választ
2012. jan. 22. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Mozdonyvezető 180ezer forintot keresnek.
2012. jan. 23. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Ja persze, és még a titkos vágyaimat is kiélhetem, hogy átmehetek embereken néha.. :D

Akkor már inkább űrhajós, az a tuti

2012. jan. 23. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért mennyit akarsz keresni? Több milliót?

Egy barátom gyárban dolgozik , mellette mérnökök ,bölcsészek, pszichológusok,dolgoznak. Na erre kell a diploma,volt olyan munkatársa aki Győrben tanult, mérnöknek, aztán ugyanúgy ment a gyárba.

Gondolkozzatok le a diploma nem minden. 70 ezer forintot, és ezért kell az a diploma.

Gondolkozz inkább válasz egy jó szakmát.

Egy mozdonyvezető 180 ezret keres.Az szép fizetés szerintem meg lehet belőle élni.

2012. jan. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!