Miért divat lenézni a bölcsészeket, akik GTK-ra járnak, és minden olyan szakot, amit "büfészaknak" neveznek?
Én nem ezekre készülök,de akik azzal menőznek hogy nekik aztán hú de sokat kell tanulni orvosi vagy műszaki egyetemen,a többi meg mind hülye aki nem ezt tanulja,ettől jobban érzitek magatokat?
Nem gondoljátok,hogy a saját intelligenciahányadosotokat minősítitek mások fikázásával?
Inkább tanulnátok vagy valami produktív dolgot csinálnátok,azt még megértem ha valaki megítél valakit és értelmesen visszavág de elég szánalmas ez az ok nélküli ítélkezés.
És?
Hadd rinyáljanak,attól nektek nem lesz rosszabb,persze ugrotok az ilyenekre mint egy kiéhezett véreb.
Ez kell a népnek.
Úgy tűnik, az emberek a legjobban mások lekicsinylésével tudják magukat igazolni.
Kár, hogy az egyetem nem jelenti azt, hogy az oda járók túllépnek az ilyeneken.
"Gagyi BTK szak...mondjuk 440 ponttól fel is vesznek, és csak utána kezdődik a java. "
Meg ne hallj a sok tanulásban anglisztikán vagy más gagyi szakon xD Ne röhögtess már, szánalmas vagy:D A BTK-t röhöve meg lehet csinálni 5-ös áltlaggal:D Csak utána kezdődik a java xD Na jó, ez a nap fénypontja. Beküldö már ezt a hozzászólásodat arra a gyk paródiás oldalra, ahol az iylen butuskákon röhönnek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!