Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magántanulónak minden tantárgy...

Hyperactyve kérdése:

Magántanulónak minden tantárgyból kell vizsgáznia?

Figyelt kérdés
Félévig jártam a suliba volt is rendesen félévim, problémák miatt magántanuló lettem. Arra lennék kíváncsi aki magántanuló annak minden tantárgyból le kell vizsgáznia mármint tesi, rajz társadalomismeret stb ilyenekből is? Mert ilyenek jövőre nem lennének, meg nem érettségi tantárgyak. Gondoltam megkérdezem.
2012. máj. 26. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig az aktuális év tantárgyaiból kell vizsgázni. A mi sulinkba így volt.
2012. máj. 26. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyilván, hiszen mindegyikből jegyet kell kapnia. Nem csak az érettségi tárgyakat kell tanulni egy iskolában.

Amit a gyakorlatban meg lehet próbálni, hogy esetleg néhány tanárral meg tudsz egyezni, hogy ha bejársz megírni a dolgozatokat, akkor lezár annak alapján, de ez nem hivatalos.

2012. máj. 26. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!