Hogy tudom meg hogy felvételt nyertem e a megjelölt főiskolára?
Figyelt kérdés
Július 24-én lesz ponthatár hirdetés és tegyük fel, ha 330 pont lesz a ponthatár és nekem meg 334 pontom van akkor az azt jelenti, hogy felvettek? Esetleg küldenek levelet vagy valami értesítést, hogy felvettek-e vagy még sem ? Előre is köszi :)2012. máj. 24. 14:08
11/14 A kérdező kommentje:
Hát ha nem képes normálisan válaszolni, akkor csak sajnálni tudom azokat, akikkel együtt él :)
2012. máj. 24. 14:30
12/14 anonim válasza:
Az, aki kemény 32%-ban ad hasznos válaszokat: ha te olyan nagyon okos vagy, hogy két egyetemet is elvégeztél, akkor miért nem tudsz válaszolni a kérdésre? Miért a másik válaszát kell kritizálni? Akkor ahelyett, hogy b*szogatod, javítanád ki. Nem kell itt felvágni, hogy hány egyetemet végeztünk el... Idióta. Végezz el egy harmadik egyetemet is szerintem.
13/14 anonim válasza:
Úgy állapítják meg a ponthatárokat hogy figyelembe veszik a jelentkezők számát, az elért pontjaikat és a sorrendet amit megjelöltek. Ez egy hosszú és bonyolult folyamat, amíg kisakkozzák hogy hol mennyi legyen a ponthatár.
A lényeg: Neked nincs más dolgod érettségi után, mint várni. Ha neked 334 pontod van és a ponthatár 330, akkor az azt jelenti hogy felvettek!!
És igen, küldenek majd levelet az Oktatási Hivataltól illetve később majd a felsőoktatási intézménytől is kapsz levelet ahova felvettek. És ha jelentkezéskor megadtad a telefonszámod, akkor még aznap(júli 24) vagy másnap kapsz sms-t is.
14/14 A kérdező kommentje:
Értem. És Nagyon Szépen Köszönök mindent :)
2012. máj. 24. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!