Ha felvételt nyersz a rendőrtiszti főiskolára kell-e érte fizetni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 22:21
1/8 anonim válasza:
Ha költségtérítésesre vesznek fel akkor igen.
2/8 A kérdező kommentje:
és mi kell ahoz hogy ne költségtérítésesre vegyenek fel ?
2011. dec. 2. 22:45
3/8 anonim válasza:
Hogy konkrétan a rendőrtisztire hogy megy a felvétel nem tudom. felvi.hu- n utánanézhetsz. Gondolom oda van alkalmassági vizsga (fizikai és pszichológiai) és vsz. a tanulmányi eredményt is nézik. Ha teljesíted az állami képzéshez pontszámot akkor nem kell tandíjat fizetni.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem 2es 3-as az érettségim vannak plusz matekbl felmentés :D
2011. dec. 2. 23:22
5/8 lecza válasza:
Na, akkor tökéletes rendőr leszel... :D
6/8 anonim válasza:
Inkább katonának menj, ha azt se tudod hogy kell kitölteni egy jelentkezési lapot. Én kétlem, hogy lenne költségtérítéses képzés ott. Na mindegy, ez úgy zajlik, hogy a lapon bejelölöd hogy melyikre akarsz menni. Régen az A jelzés volt az állami, a K a költséges. Amelyiket nem jelölöd meg a lapodon, oda be se fogsz kerülni.
Nem akarsz inkább fazekas lenni? De most komolyan. Hogy kap valaki matekból felmentést??
8/8 anonim válasza:
Ha 2-3-as az érettségid, ne jelentkezz oda. Rohadt nehéz magyar-történelmi vizsgafeladatsor van ott, legalábbis volt pár éve. Azóta nem tudom, mi van. De nincs költségtérítéses tudtommal, ingyenes a rendőrképzés, de ha kibuksz, vagy mikor már rendőr vagy, s 2 éven belül valami hülyeséget csinálsz, s repülsz, akkor minden képzést vissza kell fizetned, ami így összegyűlve több milkó. Szóval jól gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!