Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Történelemből, emelt szinten...

Történelemből, emelt szinten hogyan lehet max pontosra leszóbelizni?

Figyelt kérdés
olyanokra lennék kíváncsi, hogy mi az, amiért pontot vonnak le és amire különösképpen kellene figyelnie a szóbelizőnek. vagy bármilyen tippeket várok azoktól, akiknek esetleg ez már sikerült vagy akiknek nem, de tudja mik voltak a hibái, amire jobban kellett volna összpontosítania :) köszönöm előre is.
2012. máj. 24. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Megállás nélkül, folyamatosan, határozottan kell előadni a tételt. Egyébként erősen függ a bizottság összetételétől, a tanárok jóindulatától is a dolog. Legjobb tanács: ne is hagyd őket szóhoz jutni, az mindig beválik. Ne tűnj rémültnek, próbálj higgadt maradni, csak beszélj és beszélj... persze nem árt, ha alaposan tanulsz is az érettségire ;-)
2012. máj. 26. 11:22
 2/2 anonim válasza:

#1 kommentelōnek

Emelt törisn vagyok,és egy éven át készültem a vizsgára...

Aztán kihúztam a tételt,és magabiztos voltam,elmondtam mindent az adott témakörrōl... Térképen nem tudtam 2 helyet az 5–bōl...

Kiderült hogy 100/53 pontot kaptam,azzal az érvvel hogy túl sokat beszéltem,nem csak szigorúan a témával kapcs.-ban...

Azok kaptak 30-40-et akik felelés közben elsírták magukat mondván nem tudják... én meg kapok 53-t mert túl sokat mondtam...

Szóval a tanár kulcsfontosságú... csak ō tudja mit értékel és mit nem...

2013. júl. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!