Hol tudom letölteni a (pótérettségihez) tételeket magyarból és történelemből? Változtak-e egyáltalán?
Mit nevezel pótérettséginek? Ismétlő vizsgát akarsz tenni?
Bármikor érettségizel, mindig az adott időszakban érvényes szabályok szerint, az akkor rendes érettségit tevőkkel együtt vizsgázol, ugyanabból, amiből ők. Nincsenek külön tételek (akármi legyen is ez a pótérettségi, merthogy ilyen fogalom nincs).
Na először is: nem én vagyok a tudatlan, hanem te. Te kérdeztél, mert nem tudod a választ és nem értesz az érettségihez, én válaszoltam, mert értek hozzá és tudom a választ. Nem pedig azért, hogy belém töröld a cipődet. Ha már valaki próbál segíteni neked, legalább a minimális tiszteletet add meg érte, ha a "köszönöm" szót nem ismered.
Amikor valaki megbukik, és javítania kell, azt javítóérettséginek hívják.
Amikor valaki sikeres érettségit tett, és egy jobb jegy reményében megint próbálkozni szeretne, azt ismétlő érettséginek hívják.
Ezenkívül van PÓTLÓ érettségi is (nem pót!), de az meg egyik sem ezek közül, hanem egy harmadik. Ezért mondtam, mert ez így zavaros.
Itt van leírva az egész, ez az egyetlen releváns forrása bármiféle információnak az érettségivel kapcsolatban:
Minden más csak hablaty. Ha te valamire új nevet találsz ki, attól annak még nem lesz az a neve akkor sem, ha letudatlanozod érte azt, aki a valódi nevét használja. Segítsen neked máskor, akinek két anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!