Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol tudom letölteni a (pótéret...

Hol tudom letölteni a (pótérettségihez) tételeket magyarból és történelemből? Változtak-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
A tételeket az iskolák maguk határozzák meg, és a tanárok mondják el őket órán. Nekünk így volt.
2012. márc. 3. 19:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Anno igen nekem is. De pótérettséginél magadtól kell felkészülni és a jóég tudja már hol vannak azok a tételek.
2012. márc. 3. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt van pár tétel, gyakorolj. :

[link]

28/n

2012. márc. 3. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ó, Istenem, 20 éve érettségiztem, de még most is mindent egy mozdulattal elő tudok venni!:D
2012. márc. 3. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Mit nevezel pótérettséginek? Ismétlő vizsgát akarsz tenni?

Bármikor érettségizel, mindig az adott időszakban érvényes szabályok szerint, az akkor rendes érettségit tevőkkel együtt vizsgázol, ugyanabból, amiből ők. Nincsenek külön tételek (akármi legyen is ez a pótérettségi, merthogy ilyen fogalom nincs).

2012. márc. 4. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Már hogyne lenne te tudatlan... Pótérettséginek nevezik, ha valaki megbukik érettségin vagy javítani szeretne valamelyik tantárgyból. Nálam az utóbbi eset áll fenn. Két tantárgyból újraérettségizek okt-novemberben...
2012. márc. 4. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Na először is: nem én vagyok a tudatlan, hanem te. Te kérdeztél, mert nem tudod a választ és nem értesz az érettségihez, én válaszoltam, mert értek hozzá és tudom a választ. Nem pedig azért, hogy belém töröld a cipődet. Ha már valaki próbál segíteni neked, legalább a minimális tiszteletet add meg érte, ha a "köszönöm" szót nem ismered.

Amikor valaki megbukik, és javítania kell, azt javítóérettséginek hívják.

Amikor valaki sikeres érettségit tett, és egy jobb jegy reményében megint próbálkozni szeretne, azt ismétlő érettséginek hívják.

Ezenkívül van PÓTLÓ érettségi is (nem pót!), de az meg egyik sem ezek közül, hanem egy harmadik. Ezért mondtam, mert ez így zavaros.

Itt van leírva az egész, ez az egyetlen releváns forrása bármiféle információnak az érettségivel kapcsolatban:

[link]

Minden más csak hablaty. Ha te valamire új nevet találsz ki, attól annak még nem lesz az a neve akkor sem, ha letudatlanozod érte azt, aki a valódi nevét használja. Segítsen neked máskor, akinek két anyja van.

2012. márc. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!