Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért akarnak ennyien orvosin...

Miért akarnak ennyien orvosin továbbtanulni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Rengeteg embert ismerek akik csak azért mennének orvosira,mert szerintük ezzel nagyon sokat lehet keresni,és elismertek lesznek,de hangsúlyozom CSAK ezért(ezt volt aki ki is jelentette,hogy csak ezért).

Semmi elhivatottságot nem éreznek,nem akarnak embereken segíteni,csak pénzt,pénzt,pénzt keresni,nem is érdekli őket az emberi test,arról nem beszélve,hogy mindenkit lenéznek aki nem az orvosira megy.

Ugye az ilyen emberek gyorsan kibuknak az orvosiról?

Nagyon tisztelem az olyan orvosokat akik hivatásuknak tekintik a munkájukat,és bármikor készen állnak embereken segíteni,de remélem hogy ilyen pénzhajhász nulla empátiával rendelkező emberek nem lesznek orvosok.

2012. máj. 21. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos egyre több ilyen pénzhajhász nulla empátiával rendelkező orvos van. Nem érnek ezek semmit, nyilvánvalóan jó gyerekkoruk volt, jó iskolákba jártak ahol nem piszkálták őket a végtelenségig, így jól is tudtak tanulni, aztán az orvsit választották hgoy felsőbbrendűnek érezzék magukat azoknál akiket bántottak és meggyötörtek.
2012. máj. 21. 11:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom az ilyenek mi a f.szt várnak egyébként. Az orvosi fizetés ez nagy szar. Rezidensként kb. 100 ezret kap, és halálra dolgozza magát érte.

Rezidensként meg aztán várhatja, hogy hálapénzzel tömjék a zsebét...

Persze ha már szakorvos, akkor lehet hálapénzből jól meg tud élni, de az még 5 év az egyetem után.

Magánrendelőben is jól lehetne keresni, de az se két fillér. Az csak akkor működik, ha apuci a segge alá tolja a rendelőt.

Szóval szerintem ezek az emberek jó nagyot fognak csalódni:DDD

Nem is értem mit várnak...

Amúgy az, hogy kibukik-e, nem feltétlen a motivációjától, hanem a képességeitől és a szorgalmától függ.

Ha vki azért akar orvos lenni, hogy sok pénzt keressen, de mellette okos és tanul, akkor elvégzi.

2012. máj. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!