Mindent előröl kell kezdenem ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Megcsináltam a Kresz-vizsgát, átmentem, de sajna anyagi okok miatt nem tudtam vezetni menni és most június 6-án 3 hét múlva lejár a 2 év, úgy hogy csak 1 vezetési órán voltam így 3 hét alatt nem tudok rendesen megtanulni vezetni, így gondoltam leteszem újra inkább a Kresz-vizsgát és megint van 2 év de itt márt egyből tudok vezetni kezdeni. ha megvárom míg lejár a 2 év akkor újra kell járni a tanfolyamot is elméletből vagy csak a vizsgát kell újra letennem? mert a tanfolyam végülis már megvolt 1-szer. Előre is köszi.2012. máj. 19. 15:29
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de már utánanéztünk, 2012 januárjától ha lejár a 2 év akkor tanfolyammal együtt kell a kresz-vizsgát letenni újra.
2012. máj. 22. 08:50
3/6 anonim válasza:
na ez am akkor a kicseszes!!!! akkor bocsi a teves infoert, baratnom pont ebben a cipoben jar , mint te, de mar nem eloszor! Forgalmin mindig meghuzzak, de akkor jo tudni h most mar vizsgaval egyutt kell letennie az egeszet :SSS
4/6 A kérdező kommentje:
Nem! Ha már vezetett akkor nem fogják, én úgy akartam, hogy abbahagyom a vezetést, az 1 órát nem számolják és így "vezetés nélkül" ha újra akarom tenni a kresz vizsgát akkor kell tanfolyamot is letennem. Ha már vezetett és vizsgán is volt csak meghúzták akkor nem kell, csak a vizsgákat letennie meg plusz órákat vennie vezetésből ha akar.
2012. máj. 23. 09:23
5/6 anonim válasza:
aha, ertem! nah, ekkor ez szamara "megnyugtatobb"! :) Koszi a friss infonkat, es sok sikert a jogositvanyodhoz! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. máj. 24. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!