Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem fognak felvenni. Most mi...

Nem fognak felvenni. Most mi lesz velem? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Két éve a szüleim nem engedtek arra a szakra, ahova menni akartam, így egy másikra kerültem, amit utáltam, ezért egy év után otthagytam. Ez volt tavaly. Ebben az évben itthon voltam, és tanultam, érettségiztem, hogy felvegyenek oda, ahova eredetileg is menni akartam. Sajnos nem úgy sikerültek az érettségik ahogy akartam, nem fogok bekerülni. Második helyre felvesznek ugyan, de azt nem szeretném, azt is utálnám. És ha belegondolok, hogy legalább 3 évet szenvedjek ott... :S Görcsbe rándul a gyomrom. Viszont nem hagyhatok ki még egy évet, mert a szüleim nem hagynák, ezt se akarták engedni. Nem számítana, ha elmennék addig dolgozni, vagy megcsinálnék egy okj-t, nekik csak az lenne a jó, ha egyetemre járnék szeptembertől. El vagyok keseredve. Annyit tanultam, hogy felvegyenek, és biztos hogy nem fognak. Mit csináljak? :'(((
2012. máj. 17. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen szakra jelentkeztél, és hova?
2012. máj. 17. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Első helyre az ELTE-re jelentkeztem földrajz szakra.
2012. máj. 17. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Sorstárs vagy akkor:) Én is oda jelentkeztem. Viszont ott nem valami magas a ponthatár. Hogyan sikerültek az érettségijeid?
2012. máj. 17. 11:56
 4/5 Andizsuzsi ***** válasza:
20 évesen miért mástól várod a megoldást? Ezt neked kell saját magaddal és a szüleiddel lerendezni. Ha nem akarsz tanulni, akkor keress munkát. Olyan szakra ne menjél, amit nem fogsz megcsinálni, semmi értelme. Miért is jelöltél olyat, ahova nem akarsz menni?
2012. máj. 17. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

és az szte-földrajz például miért nem jó?

örülj neki, hogy ez a legnagyobb problémád.. hihetetlen, hogy 20 évesen itt nyavajogsz..

2012. máj. 18. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!