Szerintetek meg fogok bukni?
Figyelt kérdés
Egy betegség miatt az első félévben nagyon sokat hiányoztam, olyan sokat, hogy osztályozóvizsgát akartak íratni velem, de mivel azokra úgysem tudtam volna felkészülni rendesen (..egy hónap alatt) inkább úgy döntöttem, hogy buktassanak meg félévkor. Ha csak a második félévet nézik akkor nem állok bukásra semmiből, a kettes mindenből megvan, viszont ha az egész évet, akkor nincs. Egyébként 8.-os vagyok. Szerintetek? :/2012. máj. 13. 22:13
11/14 A kérdező kommentje:
De már nem tudok azon változtatni, hogy nem írtam meg. Lehet, hogy rosszul döntöttem, de már mindegy. Az év végi jegyek jobban érdekelnek, mint a féléviek.
23:27 - A pszichológus felírt néhány gyógyszert. Az egyikről most próbálok leszokni és tervezem, hogy nyár végére mindegyik szedését abbahagyom. :) Jobban vagyok, mindenki nagyon rendes velem.
Nagyon köszönöm hogy ezt felajánlottad, kedves tőled, de sajnos erre most nincs elég időm.. :/
2012. máj. 14. 18:37
12/14 anonim válasza:
Szerintem beszélj az igazgatóval, hogy tehetsz-e nyáron osztályozó vizsgát. Arra meg már most is elkezdhetsz készülni, azok asszem augusztusban vannak, így van bő 2 hónapod felkészülni rá.
13/14 anonim válasza:
utolsó, azt a vizsgát, amirol te beszélsz, azt hivjak potvizsganak, a kerdezonek mas eselye nincs, egyesre teljesitette az evet! egesz eves anyagbol "osztalyozovizsgat" kell tennie nyar vegen!
14/14 A kérdező kommentje:
Nem teljesítettem egyesre az évet, a tanárok adtak még egy lehetőséget javításra. :) Ma kipipáltam egy tantárgyat, de még 4 vissza van.
2012. máj. 15. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!