Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fogok bukni?

Szerintetek meg fogok bukni?

Figyelt kérdés
Egy betegség miatt az első félévben nagyon sokat hiányoztam, olyan sokat, hogy osztályozóvizsgát akartak íratni velem, de mivel azokra úgysem tudtam volna felkészülni rendesen (..egy hónap alatt) inkább úgy döntöttem, hogy buktassanak meg félévkor. Ha csak a második félévet nézik akkor nem állok bukásra semmiből, a kettes mindenből megvan, viszont ha az egész évet, akkor nincs. Egyébként 8.-os vagyok. Szerintetek? :/
2012. máj. 13. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igen, meg
2012. máj. 13. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Oké,hogy beteg voltál és sokat hiányoztál.De ettől még otthon egyénileg lehetett volna haladni a tanulással.Esélyt is kaptál a tanároktól,de te nem éltél vele.

Így igen,megfogsz bukni,és a betegségedtől függetlenül meg is érdemled.

Csak hogy tud:Az egyik osztálytársamnál rákot állapítottak meg. 2 évig kórházban volt(hol kiengedték-hol nem) Mégis a kórházban naponta tanulta az anyagot,mert állandóan kérte,hogy amit tanulunk azt adjuk oda az anyjának,hogy ő is velünk haladhasson.

A tanárok bementek,és levizsgáztatták a kérésére.Egyik évben sem bukott meg,pedig 1 napot nem volt suliban..Ha neki ment akkor bárkinek mehetett volna,még neked is.

Mégis mit csináltál a betegséged ideje alatt??Azon kívül,hogy pihentél,gyógyulgattál???Nem sértegetni akarlak,csupán csak kíváncsi vagyok,hogy mivel kötötted le magad amíg beteg voltál.

2012. máj. 13. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:

beszélj a tanárokkal és mond nekik hadd javítsad ki a ketteseket hármasra és akkor no para.. de amúgy jó nagy hülye voltál.. grat

17/F

2012. máj. 13. 22:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Mennyit hiányoztál? Évi 250 óra után automatikusan megbuksz. Amúgy nem értem miért nem éltél a tanárok nagyvonalúságával, hogy osztályozó vizsgát tegyél, akkor most nem kéne aggódnod, hogy évet kell-e ismételned. Ezek után meg is érdemelnéd, mert fel tudtál volna készülni rá.
2012. máj. 13. 22:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Az első félév 380-390 tanóra, én 230 óráról hiányoztam (ezt mind első félévben). Pszichés betegségem van. Nem tudtam enni, ezért nagyjából átaludtam a napokat. Hánytam, sírtam. Egy ideig kórházban voltam. Tudom, hogy nagyon hülye voltam, de már nem tudok ezzel mit kezdeni. De a második félévben szereztem jobb jegyeket, remélem azért látják rajtam, hogy igyekszem.
2012. máj. 13. 22:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Mikor mondták, hogy osztályozóvizsgát kéne tennem, csak 1 hónapom lett volna a felkészülésre. Ennyi idő alatt nem hiszem, hogy sikerült volna minden tantárgyra felkészülni az egész féléves anyagból, ezért döntöttem így.
2012. máj. 13. 22:49
 7/14 anonim válasza:

Lehet hogy mások lehülyéznek.

De már a fogalmazásodból is látszik hogy nem vagy hülye.

Szerintem ezt a tanárok is tudják.

Látni fogják rajtad hogy igyekszel.

Talán átengednek.

De ha nem az se baj.

Akkor újra járod és kész.

Ne idegeskedj miatta.

Vannak még gondjaid ?

Van kedved levelezni ?

2012. máj. 13. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
en gimibe tettem osztalyozot, egy eves anyagbol, nem pedig csupan felevesbol, pont egy honapot tanultam ra!
2012. máj. 14. 00:29
 9/14 anonim ***** válasza:
1 hónap a féléves anyagra simán elég. Most nem akarok ezzen jönni, de később ennél csak többet fogsz tanulni, kevesebb idő alatt, és ahol nem nézik azt, h te hiányoztál-e vagy beteg voltál-e
2012. máj. 14. 01:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem elég,hogy látják,hogy igyekszel. Osztályozóra nem mentél el.. most is bukni fogsz,mert asz egész év számít. Sebaj előtted a nyár,hogy pótvizsgára felkészülj. Talán a nyári szünet elég lesz.... ha már az 1 hónapot kevesellted.
2012. máj. 14. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!