S. O. S! Meg fogok bukni? O. O
Figyelt kérdés
Ma kérdeztem meg a tesitanáromat, hogy hányasra állok tesiből, mert félév óta csak két 1-es van beírva. Ma kaptam egy hármast meg egy négyest és azt mondta, hogy a többi jeggyel együtt amiket nem írt be 1/2. Most akkor megbukok?:/2010. máj. 13. 14:56
1/13 anonim válasza:
Pont átmész... Nem tanultál átlagot számolni?
1+1+3+4=9 ---> 9:4=2,25
3/13 anonim válasza:
Én még nem hallottam soha, hogy valakit tesiből megbuktassanak. Érdekes lenne ebből a tárgyból a pótvizsga. De mire lehet tesiből 1-est kapni egyáltalán? Szerintem 3 tantárgy van amiből nincs bukás, feltéve, hogy nem valamilyen szakosodott suliról van szó: tesi, ének, rajz.
4/13 anonim válasza:
Elsőnek, te meg tanulj meg olvasni. Van nem beírt jegye. Ám kérdezőnek még biztos fogsz szerezni jegyet tesiből. Gondolom egy kettest csak összetudsz még kaparni vagy kérd meg, hogy javíthass, de tesiből nem szokás megbuktatni senkit.
5/13 anonim válasza:
én is majdnem megbuktam 6.ban o.o csak két 1 meg egy 3-as.. és úgy.. de akkor fogtam magam elmentem ilyen kilóméteres futásra(sétáltam) és beírta az 5öst :D akkor lettem .
idén meg 2esre állok.
de én majdnem pótvizsgára mentem és ott a tüdőd is kiköpöd annyira dolgoztatnak.. o.o
6/13 A kérdező kommentje:
Itt úgy van, hogy énekből, technikából, rajzból és tesiből nem lehet pótvizsgázni. Ha 1-esre állsz akkor évet kell ismételni.
2010. máj. 13. 15:15
7/13 anonim válasza:
Valaki magyarázza már meg nekem hogy lehet tesiből bukásra állni !?
8/13 anonim válasza:
Kérdező, amit utoljára írtál az hülyeség. Ilyen nincs.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát nálunk van...gyere el Szerencsre. Régen rajzból lehetett pótvizsgázni. De mit csinálsz pótvizsgán rajzból? Lerajzolsz egy falevelet vagy mi?
Am úgy lehet, hogy nem csináltam meg a fejenállást meg a kézenállást meg vagy 2-3× át se öltöztem. és így jöttek az egyesek.
2010. máj. 13. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!