Szerintetek szégyenkeznie kell annak, aki csak 22 évesen kezd egyetemre járni? Nem ciki ez, mikor más 22 évesen már lassan fejezi az egyetemet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:04
11/16 anonim válasza:
Talán pár év különbdésg még nem "ciki"
12/16 anonim válasza:
Régen pl a fiúk mind(ig) idősebbek voltak
(mikor még el kellett menniük a hadseregbe)
13/16 anonim válasza:
Talán a tanárok jobban "szivatják" azt
aki idősebb
14/16 anonim válasza:
A tanárok azt sem tudják, h ki hány éves. Honnan is tudnák? Én 29 éves vagyok, most fejeztem be az első félévemet. Semmilyen hátrányom nem származott eddig a koromból, sőt, éppen ellenkezőleg, sokkal több az élettapasztalatom a többiekhez képest, és így könnyebben boldogulok.
15/16 anonim válasza:
"Talán pár év különbdésg még nem ciki."
Nekem valahogy nem esett jól, mikor a frissen érettségizettek megkérdezték tőlem a főiskolán hogy hány éves vagyok, nyilván látszott rajtam hogy több mint ők. Meg hogy ugye nem most érettségiztem-e. Egyikük a válaszomra egyből rávágta, hogy reméli hogy ő már túl lesz az egészen, mikor annyi idős lesz mint én. Lehet hogy ezek neked se esnének jól. A korosztályomból alig voltak páran, és azok se azokban a csoportokban mint én.
16/16 anonim válasza:
Nem azért mondom de én manapság nem is nagyon tudom megkülönböztetni a 18 meg 22 évest mert kb. ugyanúgy néznek ki. Szóval nem , nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!