Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyenkeznie...

Szerintetek szégyenkeznie kell annak, aki csak 22 évesen kezd egyetemre járni? Nem ciki ez, mikor más 22 évesen már lassan fejezi az egyetemet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán pár év különbdésg még nem "ciki"
2013. jan. 29. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Régen pl a fiúk mind(ig) idősebbek voltak

(mikor még el kellett menniük a hadseregbe)

2013. jan. 29. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Talán a tanárok jobban "szivatják" azt

aki idősebb

2013. jan. 29. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
A tanárok azt sem tudják, h ki hány éves. Honnan is tudnák? Én 29 éves vagyok, most fejeztem be az első félévemet. Semmilyen hátrányom nem származott eddig a koromból, sőt, éppen ellenkezőleg, sokkal több az élettapasztalatom a többiekhez képest, és így könnyebben boldogulok.
2013. jan. 30. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:

"Talán pár év különbdésg még nem ciki."

Nekem valahogy nem esett jól, mikor a frissen érettségizettek megkérdezték tőlem a főiskolán hogy hány éves vagyok, nyilván látszott rajtam hogy több mint ők. Meg hogy ugye nem most érettségiztem-e. Egyikük a válaszomra egyből rávágta, hogy reméli hogy ő már túl lesz az egészen, mikor annyi idős lesz mint én. Lehet hogy ezek neked se esnének jól. A korosztályomból alig voltak páran, és azok se azokban a csoportokban mint én.

2013. febr. 1. 16:31
 16/16 anonim válasza:
Nem azért mondom de én manapság nem is nagyon tudom megkülönböztetni a 18 meg 22 évest mert kb. ugyanúgy néznek ki. Szóval nem , nem ciki.
2021. máj. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!