VENDÉGLÁTÓIBA járni CIKI?
Ugyértem hogy.. mindenki ilyen menő suliba akar menni továbbtanulni 8.után.. Pl.: Kossuth meg ilyenek
És nemis érdekel senkit hogy mit fog tanulni.. Csak erős iskolába akarják hogy felvegyék.. Hogy szülei dicsekedhessenek.. Én viszont vendéglátóiba szeretnék menni.. És kitűnő tanuló vagyok..
De tudom,hogy ha marketingesnek tanulnék,vagy ügyvédnek.. Ugysem azt csinálnám késöbb.. Szüleim vállalkozók,és rengeteg üzletünk van. És szereteném tovább vinni a vállalkozást. És szeretnék késöbb éttermet nyitni..
Meg érdekel a gasztronómia,és szivesen tanulnék akár cukrásznak vagy bármi ilyesminek.
Viszont azért érdekelne az is hogy nem -e tűnne ugy ikor anyától megkérdezik hogy és milyen suliba jár a lányod? és aztmondja hogy vendéglátóiba..és az nem ciki??
Nem. Nem ciki
Az a ciki, aki még 20 évesen is a szülei nyakán lóg.
Ha neked tetszik a vendéglátás, szívesen dolgoznál ilyen területen a későbbiekben, és szívesen tanulnád ezt, akkor hajrá!!!
Ne törődj azzal másik mit csinálnak.
Legyen egy tisztességes szakmád és kész.
tudod te mennyi vonalon továbbmehetsz később ha vendéglátós középsuliba jársz?
NEM CIKI
köszönöm a válaszokat! :)
Én nagyon közel lakom Pesthez.. (Dunaharasztin) olyan 20 perc hévvel..
Melyik a legerősebb vendéglátóis suli? Gundel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!