Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Töriből hogyan készüljek...

Töriből hogyan készüljek emelt szóbelire?

Figyelt kérdés

Írásbelire törinél nagyon sokat olvastam a középiskolás könyveket 1-től 4-ig, meg csináltam írásbeli feladatokat gyakorlókönyvből. Emelten ugye úgy tudom csak témakörök vannak, amit az OH ad ki és mindenhol egységes, nem úgy mint középen ahol sulinként eltérhetnek a tételek. Na most ezekre a témakörökre is az egész könyvet tanuljam, vagy van kidolgozott vhol? Csak mert úgy tudom, hogy olyan tág, hogy úgyis ott kell összerakni felkészülésnél majd forrás meg térkép alapján, előre nem lehet megtanulni mint középen.

Hát igen, kb lövésem sincs az emelt szóbeliről, eddig az írásbelivel foglalkoztam, jól is sikerült sztem, de szóbelivel kapcsolatban nem sokat mondtak suliba nekünk, mivel legtöbben középre mentek, törifakt meg nem ért sz.rt se..

2012. máj. 11. 15:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!