Érettségi csalás?
Figyelt kérdés
Mi van ha érettségin lemásolsz egy feladatot az előtted ülőről és észreveszik hogy ugyan az?Újra kell írni vagy mi?2012. máj. 11. 14:55
11/14 anonim válasza:
20:42 marhaságot beszél. A csalás a javítás során is kimutatható vagy akár az elnök általi átnézéskor is. Az ülésrend is ott van a dolgozatok mellett. Nem igaz, hogy csak abban a pillanatban lehet észrevenni. És persze az sem igaz, hogy mindenkinek egyformán kell írnia a jó választ, leszámítva az egyszerű igaz-hamist. Azért csak ne legyen teljesen nyugodt a kedves elkövető a szóbeli megnyitásáig.
12/14 anonim válasza:
Kicsit félreértettél... Nem arra gondoltam, hogy mindenkinek egyformán kell írnia a jó választ, de tegyük fel, hogy a teremben ülők mind felkészültek, és jót írnak. Ezért írtam, hogy jobb esetben mindenki egyforma, tehát jó választ ad. A másik meg, hogy 5 napon keresztül végig kellett hallgatni ugyanazt a szabályzatot, és mindegyikben elmondták, hogyha csalást észlelnek, azt ráírják az érettségire. Kicseszni senkivel nem fognak, hogy azt higgye mehet szóbelizni és előtte közlik, hogy bocsi mégse. Javítás közben hogy derülne ki mégis a csalás? Az is lehet, hogy valakinek van akkora szerencséje, hogy egy feladatot teljesen jól megcsinál, még ha nem is tudja, attól függetlenül, hogy leste-e vagy sem.
13/14 anonim válasza:
Hidd el, nekem nem öt nap és nem is öt év tapasztalatom van az érettségiről, elég sokat tudok már róla. Akkor írják rá a szabálytalanságot, ha a helyszínen veszi észre a felügyelő tanár. Ha utólag veszi észre a javítást végző tanár vagy az elnök, akkor azt értelemszerűen nem írhatja rá a felügyelő tanár napokkal-hetekkel korábban a dolgozatra. Sok esetben észre lehet venni utólag is, de ehhez nem adok tippeket senkinek (még akkor sem, ha te emiatt nem hiszel nekem).
14/14 A kérdező kommentje:
Nyugalom emberek azért ne vesszetek össze ezen, annyira azért nem feszengek sőt....csak gondoltam megkérdem mi a véleményetek szerintem nem fogja észre venni senki mert akár olyan zsírkirály is lehetek h betippelem az egészet és jó de mivel ott nem vették észre ezért nem bizonyíthatják rám főleg h azért a többit is tudtam habár nem hibátlanra
2012. máj. 12. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!