Javító érettségin lehet 100%-ot elérni?
Figyelt kérdés
Amit eddig olvastam, abból úgy értettem, hogy meg is kell bukni az előrehozott érettségin, hogy javító érettségit lehessen tenni. Ha mondjuk 4-es lesz, akkor vagy szintemelőt, vagy ismétlőt lehet, ami fizetős. Szóval azon gondolkozom, hogy megéri-e mondjuk 60-70%-ra letenni az előrehozottat, vagy jobban járok, ha megbukok, és jövőre leteszem 90% felett a javítót? Ez lehetséges?2012. máj. 11. 10:08
1/6 anonim válasza:
bármit lehet, csak pénz kérdése, ahogy itt minden.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekelt, hogy törvény szerint lehetséges-e egy javítót 5-re/90-100%-ra letenni, ha az előrehozottra nem mentem el? (ezért azt nyilván 1-es/0%-ra számolják, de az mindegy, mert úgyse nézi soha senki)
2012. máj. 11. 11:15
3/6 anonim válasza:
De egyesre számolják. Tavaly elmentem angolból 83% lett, mondom 90% kell nekem, idén elmentem mégegyszer és szerintem jobb lett. Megérte. Még most javítják csak majd.
4/6 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, szintemelőt tettél? Javítót elvileg csak akkor lehet, ha megbuksz.
2012. máj. 11. 14:35
5/6 anonim válasza:
Igen, elvben lehetséges. A javítóérettségi teljesen független az eredetitől, az ottani teljesítményt kell értékelni.
6/6 anonim válasza:
Ha nem mész el a szóbelire, érvénytelen a vizsgád, megbuksz. Ha elmész "javítót" írni, az teljesen független az előzőtől, tehát lehet 100%. Ha nem akarsz szintemelőzni (és nem vagy elégedett az elért teljesítményeddel), akkor ne menj el szóbelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!