Érettségi csalás?

Figyelt kérdés
Mi van ha érettségin lemásolsz egy feladatot az előtted ülőről és észreveszik hogy ugyan az?Újra kell írni vagy mi?
2012. máj. 11. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy kiszúrják, vagy ha mégis akkor is tagadni kell. Újraírni semmiképp nem fogod, legalábbis ebben az érettségi időszakban, ha az elnök úgy dönt. 3 lehetőség van: vagy érvénytelen a feladat, vagy érvénytelen a dolgozatod ebből a tárgyból, vagy érvénytelen az EGÉSZ érettségid (szóval az összes tárgyból).

Egyébként nem tudom hogy nem szúrta ki a tanár hogy lesed az előtted ülőről, főleg hogy szét is szoktak ültetni ilyenkor. Na mindegy.

2012. máj. 11. 14:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát az úgy történt hogy angol érettségi volt és csak betüket kellett írni és az előttemülő sokat mocorgott így pont láttam azt az egy feladatát , gyors áthúztam az én megoldásaimat és leírtam azokat(és 100ig biztos vagyok benne hogy az övé jó)
2012. máj. 11. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ennyi erővel mindenkire rá lehetne fogni h csalt aki teljesen jól oldotta meg az adott feladatot.

ha az ő megoldásai teljesen jók, akk nem szólhatna érte.

(érted mit akarok mondani?:D)

2012. máj. 11. 15:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Jaja okés köszi,hát akkor reménykedem h tényleg nagyon tud a csaj.Am is csak egyetlen egy feladat volt amit másoltam mert nagyon nem értettem
2012. máj. 11. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy ki fog derülni, hacsak nem vagy annyira béna angolból, hogy feltűnő lenne, hogy egy feladat sikerült hibátlanra.
2012. máj. 11. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Pár éve én is így jártam német érettségin, csak ott én voltam az okos lány és a mögöttem ülő srác a korábbi padtáram volt, aki csak rám számíthatott azon a délelőttön :D

Szóval néha erre, néha arra dőltem, ő meg amit tudott másolt (nem örültem neki, 1x ránk szólt a tanár, de nem történt semmi, nem foglalkozott velünk). Persze én paráztam, nem tudom mit csináltam volna vele, ha miatta nem kaptam volna érettségimet :D

Jah, de ő is csak az X-elős, betűjeles feladatokat másolta vagy ellenőrizte, a levél esélytelen volt. Elmondása szerint törekedett arra, hogy ne egyezzen teljes mértékkel a két dolgozat, ügyesen erős 3-ra (talán szóbelivel 4-es is? :) ) kihozta az érettségijét, az enyém persze 5 lett :)))

2012. máj. 11. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
A vizsgabizottság dönt róla, végső esetben akár az összes tárgyból is javítóvizsgára utasíthatnak a szabályzat szerint. Egy feladatért talán nem teszik, de az is elég, ha abból a tárgyból küldenek újra.
2012. máj. 11. 19:41
 8/14 A kérdező kommentje:
Lehet az lenne a legjobb úgyis elég rosszul sikerültek az írásbelijeim.Na de a viccet félretéve köszi a válaszokat:)
2012. máj. 11. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát jobb esetben mindenkitől azt várják el, hogy ugyanaz legyen, feltéve persze ha a jó megoldásokról beszélünk :) Ma nálunk is volt csalás, és nem lett belőle semmi, egyébként ha lebuktál volna, a tanár ráírta volna a te érettségidre is és felírta volna ő is magának (jegyzőkönyvbe veszik), aztán folytathattad volna, de egy bizottság döntött volna, hogy mi legyen ezután. De mivel ilyen nem történt, nem kell aggódnod :)
2012. máj. 11. 20:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Oké,köszi:)
2012. máj. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!