Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Töri írásbeli érettségire,...

Töri írásbeli érettségire, hogy tudok felkészülni? ( 4 év alatt szinte semmit nem tanultam)

Figyelt kérdés
Elég rossz a tanárunk,megengedi,hogy a Tz-ket/dogákat a könyvből írjuk ki.Így az egész osztály nem tanult a 4 év alatt semmit töriből,mivel mindig ki lehetett nyitni a könyvet/füzetet, viszont most azon gondolkodtunk,hogy jövőre hogyan tesszük le töriből az érettségit, mert semmit nem tudunk..
2012. máj. 9. 17:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

00:03-nak

teljesen egyet értek veled mindenben amit leírtál, és köszi a jó kívánságot!! :)

amúgy nekünk is Száray könyvünk van én se értek belőle semmit..

engem meg az őskor jobban érdekelt mint a középkor meg háborúk stb számomra az érdekesebb volt akkor elég volt 1x-2x elolvasnom a könyvet és tudtam, most bekéne ,hogy magoljam de annak nincs értelme mert kb 2 nap múlva nem is emlékszel rá szóval...

akkor majd megoldom jövőre ezt az érettségit :)

csak tényleg nálam az a baj ,hogy ami nem érdekel azt az istennek se tudom megtanulni, pl a fizika is ilyen ,nem érdekel,nem is értem az egészet, be magoltam 4 oldat másnapra semmi nem jutott eszembe még egy fogalom sem, vagy ha eszembe is jutott összekevertem mással bár akkor egy kettes összehoztam..

a törinél is így vagyok,bár érettségire azért vmilyen szinten megpróbálok felkészülni ,hogy átmenjek, mert 3 évszámot tudok amihez az eseményt is társítani tudom, minden más sötétség..

2012. máj. 10. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!