Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Irodalomból, nyelvtanból,...

Irodalomból, nyelvtanból, töriből hány kérdés van az irásbeli érettségin hogy lehet felkészülni rá?

Figyelt kérdés
Hány % tól adnak 2 est ? Mateknál téleg igaz hogy 10 pont szóbelizni lehet csak olyankor a 10 pont lenulázodik?
2012. febr. 8. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
20 %-tól kettes. Egyébként meg javaslom, hogy nézd meg a régi érettségi feladatokat. Az oh.gov.hu oldaláról le tudod őket tölteni. Egyébként magyarból és töriből a legkönnyebb magas százalékot elérni. 0 tudással, de józan paraszti ésszel elérheted a 60 %-ot.
2012. febr. 8. 10:16
 2/9 A kérdező kommentje:
de irodalomból és nyelvtanból milyen írásbeli van??
2012. febr. 8. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Nézd már meg azokat a k*rva előző évi feladatsorokat! Nem fogom elmondani, mit magyarázzam, fél óra lenne mire itt elmagyaráznám, neked meg 4 kattintás...
2012. febr. 8. 21:14
 4/9 A kérdező kommentje:
de hol a f.szba azon belül b.meg??????? poénból kérdem én?????????????????
2012. febr. 9. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt van az összes. Remélem innen már megoldod

2012. febr. 9. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:
igen köszi!!
2012. febr. 9. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
hát ha a kettesre hajtasz, akkor ott eleve probléma van -.-"
2012. febr. 12. 15:31
 8/9 A kérdező kommentje:
ez már az én dolgom szerintem :)
2012. febr. 23. 18:29
 9/9 A kérdező kommentje:
ami engem érdekel oda figyelek,de nem fogok olyanokat megtanulni úgy hogy soha az életbe nem fogják megkérdezni az utcán meg amúgy is mi a jó édes isten fszáér tanuljam meg a matekot minden egyes agyonképletezett és bonyolított mindenét ha nem akarok matematikus lenni se abban a körben tovább tanulással elhelyezkedni avagy munkát keresni majd és dolgozni .. :) alapokat tudom a többi nem tud érdekelni mer az ember ha nem foglalkozik vele úgy is elfelejti akkor minek? most megtanulom amiket kell és kész
2012. febr. 23. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!