Ha a magyar érettségin nem írtam 500 szót, akkor még értékelik?
Figyelt kérdés
Kb. 1,5 oldalt írtam.2012. máj. 9. 15:33
2/8 anonim válasza:
Tavaly még 3 oldal volt a minimum...
3/8 anonim válasza:
úgy volt írva az elejére hogy 500-1500 oldal 3-8 oldal :D amúgy a megoldókulcsba van olyan hogy túl rövid akkor valamelyik részre kaphatsz pontot is azt hiszem,de a többire kaphatsz pontot (három 20 pontos szempont van)
4/8 anonim válasza:
Idén is 3 oldal volt a minimum. Meg volt adva: 3-8 oldal terjedelmű legyen. Nem valószínű, hogy értékelni fogják. Még ha 2,5 lenne, talán. De másfél az pont a fele a minimumnak, szerintem áthúzzák, és 0 pont.
5/8 anonim válasza:
3oldal amúgy az 5ös kell, de akinek megvan a másfél oldal ott adható a tartalomra pont
7/8 anonim válasza:
"úgy volt írva az elejére hogy 500-1500 oldal" :D
8/8 anonim válasza:
lol ez én voltam észre se vettem :DD szóval annyi szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!