Mikor kerülnek fel az emelt matematika érettségi nem hivatalos megoldásai és melyik oldalon?
B és D között azért volt döntetlen mert páratlan számú pontjaik voltak.
Mindenki 5 meccset játszott (F mindegyiket elvesztette)
A így 5 meccset játszott, de B ellen vesztett, így 4*2 = 8 pontja lett (4 győzelem 1 vereség)
össz: 15 meccs volt, 1/3 döntetlen => 5 döntetlen
páratlan pontszám csak úgy jöhet ki ha minimum 1 döntetlen volt.
Sziasztok!
Az 1. kommentelő vagyok:) Nektek hogy sikerült? megnéztétek a megoldást?
Na szia! Én megnéztem! a 4-es c részét a 9 b részét és a az 5 bét rontottam el.Minden más jól sikerült!De ezek közül is a 9bét tudtam,csak elnéztem a számitást, a 4es deriválásnál pedig x=1 et először behelyettesitettem majd a paraméteres egyenletet deriváltam....xD
Nektek milyen lett? :)
Szerintem nézd meg!MIndenképp csak jobban fogod magad érezni.Velem is ez volt.Először izgultam,hogy rossz lesz h látom milyen apróságokon rontottam el pár pontot,de megnéztem és csak az maradt meg bennem hogy örülök hogy mi sikerült.kb nyolcvan-valahány pontom van!
Nézd meg te is és jelezd,hogy hogy sikerült:)és tuti meglesz az a 60%!Amugy hol irtad meg a feladatsort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!