Mikor kerülnek fel az emelt matematika érettségi nem hivatalos megoldásai és melyik oldalon?
Engem is érdekelne, de úgy olvastam csak holnap reggel 8-tól lesz fenn a megoldás (oktv-n, utána ugye eduline-n stb)
de ha gondolod írd le te miket írtál és utána leírom én is amelyik feladat érdekel! (7.-eset hagytam ki)
a 7 es az gáz volt
amugy ez volt az évtized legkönnyebb emeltje, azt valljuk be én mégis elrontottam valami nem oké velem
1. kommentelő vagyok: A csonka gúlásat nem sikerült befejeznem (4 órát végigdolgoztam még wc-n sem voltam kinn!!) de kellett volna még idő (ezt hagytam utoljára utálom az ilyen példákat)
A második feladatban a hányadosom 1,2 volt. Igy a 25 30 36 és 48 jött ki asszem-> ez nekem is pont ugyanez
miket írtál még?
9.esnél kijött hogy 4, meg valami törtszám volt a d a háromszög oldalainál... szal nem egész.
9b-ben meg d=0 volt, vagy d= nem értelmezhető szal csak úgy lehetett volna 60fok ha egyenlő oldalú de az nem volt megengedve
cosinus tétellel dolgoztam
fú mi volt még? 4 * 5*5*5 jött ki a csapatos feladatban, annyi volt a kedvező eset (4 csapatból választhatok 3-at, ezért 4 alatt a 3, és 5 emberből választhatok)
több most nem jut eszembe.
az 1. az ment? ott csak simán át kellett váltani dollárra meg egyenes arányossággal számolni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!