2/18 anonim válasza:
Az első rész nem, a második nagyon.
5/18 anonim válasza:
Én négy évig úgymond csak részt vettem a matek órákon, ezért nekem az első része nehéz volt, viszont a második rész, ahol a logikára lehetett támaszkodni, szerintem nagyon jól sikerült. Eleve adtak ajándék 8 pontot, amikor az A, B illetve C halmazba kellett beírni, hogy eleme, vagy nem. Ahhoz még ész sem kellett, csak egy számológép.
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem. Mindig 3as voltam matekból, és ez meglepően könnyű volt. Olyan 75%-ban reménykedek :)
7/18 anonim válasza:
Szerintem nem volt vészes. Sok osztálytársam mondta a végén hogy elég kemény volt ez barátnőm is most mondja hogy rohadt nehéz volt, de nekem elég jól ment. Az első részével nem voltak gondjaim szerintem lesz olyan 50-60 % én úgy érzem :)
8/18 anonim válasza:
az első rész azért volt nehéz mert kevés volt az idő a második meg szerintem jóval könnyebb volt
10/18 anonim válasza:
én síkhülye vagyok matekból de ez lesz egy négyes.
sztem könnyű volt, pont azok a témakörök voltak benne amiket tudok (valószínűségszámítás, halmazok meg ilyen 'logikai' dolgok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!