wtf?!
Nemtom, hogy ugyanarról beszélünk e, de amire én gondolok, annak a c). részében sztem csak ki kellett számolni számtanival, meg mértanival is, aztán megmondani, hogy melyik végeredménye áll közelebb az 1300akárhányhoz.
Köszi a válaszokat! :) Am annál az említett feladatnál kinyitottam a sorozatoknál a fv.táblát, leírtam 2 képletet,de hogy mit számoltam,azt mér nem tudom... :D
Mind1,ezen is túl vagyunk!
Tényleg a Marci tippje (vagy hogy hívják a kis hímringyót) volt közelebb, ez nem meglepő, patriarchális társadalomban élünk.
De ennyi nekik nem elég, sajnos ha a számolás menetét nem írod le, csak 1 pontot kapsz a jó végeredményre. x/
én összeszámoltam 4 pontom lesz kb....
2-es voltam mindig matekból és minden szépen számolgattam erre hazajövök és nézem, hogy mindent rosszul számolgattam még az első feladat is tök rossz pedig az mindig ment. Ez van...
Nekem 9 pont az elsőben, másodikban meg minimum 12. :D
Biztos vagyok benne,h a kettes megvan,úgyhogy boldog vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!