Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek érettségi szerintetek...

Matek érettségi szerintetek is nehéz volt?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
amúgy lenne valaki olyan kedves, hogy megmondaná abba a sorozatos feladatnál hogyan kellett a c-t csinálni? az vegyes sorozat volt? mert én kiszámoltam számtani sorozattal és nem egész jótt ki az a a1-re. de biztos rosszul csináltam
2012. máj. 8. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:

wtf?!

Nemtom, hogy ugyanarról beszélünk e, de amire én gondolok, annak a c). részében sztem csak ki kellett számolni számtanival, meg mértanival is, aztán megmondani, hogy melyik végeredménye áll közelebb az 1300akárhányhoz.

2012. máj. 8. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:
én is úgy csináltam, ahogy 14:04 mondja.
2012. máj. 8. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Én ahhoz a feladathoz, csak lazán egy mondatot írtam: Marci becslése volt közelebb... :D
2012. máj. 8. 14:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Am annál az említett feladatnál kinyitottam a sorozatoknál a fv.táblát, leírtam 2 képletet,de hogy mit számoltam,azt mér nem tudom... :D

Mind1,ezen is túl vagyunk!

2012. máj. 8. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Tényleg a Marci tippje (vagy hogy hívják a kis hímringyót) volt közelebb, ez nem meglepő, patriarchális társadalomban élünk.

De ennyi nekik nem elég, sajnos ha a számolás menetét nem írod le, csak 1 pontot kapsz a jó végeredményre. x/

2012. máj. 8. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:

én összeszámoltam 4 pontom lesz kb....

2-es voltam mindig matekból és minden szépen számolgattam erre hazajövök és nézem, hogy mindent rosszul számolgattam még az első feladat is tök rossz pedig az mindig ment. Ez van...

2012. máj. 8. 20:13
 18/18 A kérdező kommentje:

Nekem 9 pont az elsőben, másodikban meg minimum 12. :D

Biztos vagyok benne,h a kettes megvan,úgyhogy boldog vagyok. ;)

2012. máj. 8. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!