Az új függvénytáblázatban mi az istenért nincsen benne a rohadt lapátló?
emelten volt?
vagy a középszint utolsó?
egyébként a lapátló elég fontos, szóval lehet, hogy benne volt csak rossz helyen nézted
miért, hol kellett volna néznem, a logaritmusnál?:D
A négyzetnél kellett volna lennie. Az újban, ha megnézed, jelöli, de azt nem írja oda, hogy számolod ki. Én meg akárhogy is törtem a fejem, nem jöttem rá, és azt írtam, hogy gyök a. közben a*gyök2. Fasza. Most néztem a nemhivatalos megoldókulcsot, és tökéletes lett volna a feladat, ha jól számolom a lapátlót:S Amúgy középen volt, az utolsó. Csak ezt kevesen választották, lehet azért nem figyelted:) A legtöbben a 16-osat és 17-eset csinálták, de én a 17-eset sem mertem, mert a szórás több helyen benne volt, és nem emlékeztem pontosan, hogy azt hogy számoltam ki. Mert ugye az sincsen benne. Ha még egyszer valaki azt mondja, hogy a függvénytáblázatban minden benne van, hát én biz' isten megetetem vele:@
1. b*zd meg magad:)
2. igen, meg lehetett volna csinálni Pit. tétellel is, csak mivel máshogy rajzoltam az ábrát, nem vettem észre. De nem magyarázkodom, nem igazán izgat a véleményed. Lapátlóval különben is gyorsabb, másrészt pedig ettől függetlenül k*rvára alap lenne, hogy benne legyen, ahogyan a testátlók is, amelyek szintén hiányoznak a könyvből. Nyilván nem véletlenül szerepelt a régiben. Okoskodjál még, biztos hálásak lesznek neked;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!