Kinek, hogy ment ma az érettségi? Szerintetek nehéz volt? Volt olyan feladat, amire nem számítottatok?
Én érvelést választottam. A témája a heroikus életfelfogás volt. Vagyis, hogy van-e értelme meghalni 1 eszméért. Tehát a hősiességről kellett írni és 3 személyt felhozni példának.
Szerintem egész jó lett.
mm mi miiit mivaaan
miylen sorrend???
váá bázeg én akkora hülye vagyok képzeljétek el miket rontootam :D:D:D
a mögöttem ülővel mivel tökre nem érdekelt minket a magyar, szétröhögtük magunkat és megpróbáltuk megzavarni az érettségit amikor és annyiszor amikor és ahányszor csak lehetett
persze a fogalmazásban minda2en érveltünk, és 10 percig nem tudtunk 3 irodalmi alakot találni, ekkor eszembe jut hogy szilveszter és petőfi írta és hogy a helység kalapácsa. de az nem az hanem az apostolban volt, szóval mindketten ezt írtuk be, és a tanár ki fog akadni, egyrészt mert hülyeség, másrészt meg tuti csaltunk, + a gyerek meg engem cseszett le hogy miért mondtam hogy írja le... XDXD
melyikötők irta hogy sékszpír magyar?, szerinted mikor volt shakespaere ((hogyírják??)) magyar ?
mert azzal hogy azt mondod hogy azért shakespeare mert csak olyan személyektől válogatott aki érdemesek arra _vagy valami ilyesmi volt a szövegbe_ vagy kosztolányit mert csak maygarb iróktól vett akkor azt mondom hogy ok. megindokoltad jár a pont.. de hogy shakespert választod és azzal indoklod hogy magyar hát azért.. nincs olyan magyartanár a Földön aki ezt értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!