Ti milyen faktokra jártok vagy jártatok és azokkal hova mentetek tovább?
most kell választanunk, de még nem tudom pontosan hogy mi leszek..legjobb matekból és töriből vagyok ugyhogy valószínű hogy azokat választom..és akkor abból emeltet is teszek csak nem tudom hogy mi legyek
Szóval ti milyenekre jártatok?
Magyart és angolt vettem fel és orvosira mentem. És ezt most minden vicc nélkül írom! Amikor volt fakt választás, az elsődleges szempont az volt, hogy mik az érettségi tárgyak és magyarból igen csak pocsék tanárt kaptunk. És mivel nekem az angol nagyon fontos volt, ezért kénytelen voltam azt is felvenni, mert a tanár abból sem volt a toppon. Aztán 12-ben különleges engedéllyel felvettem még a bioszt is (ebbe most ne menjünk bele, hogy hogy voltam 2 helyen egyszerre), illetőleg külön tanárral megtanultam a kémiát.
Szerintem most még célszerű azt a tárgyat választani, ami ténylegesen érdekel, vagy ha nincs ilyen akkor mindenképpen érettségi tárgyat. De úgy is írtad, hogy töri és matek lenne a befutó, érdemes is ezeket választani. Októberig még úgy is tudsz variálni, ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!