Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma este már fent lesz az...

Ma este már fent lesz az www.oh. Gov.hu oldalán a mai magyar érettségi feladatlap? Javítókulcs mennyi idő múlva várható?

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 13:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

upfff.. azt hittem, h már egyetemen/fősulin nincsenek fölös tárgyak, de akkor tévedtem. És mennyire vészesek a humán tárgyak? Az elmúlt két évben marketinget is tanultam, amiben volt kommunikáció is és miegyéb, de engemet inkább a számolásos része vonz, a mai érettségit is majdnem megírtam hibátlanra :) Remélem nem kiabálom el, szóval "kopp-kopp"

És nehezen kerültél be? Sajnos nekem nem sikerült plusz pontokat gyűjtenem, szal most nagyon hajtok egy jobb töri vagy német érettségire is :)

2012. máj. 8. 17:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Érettségi után nem tudtam továbbtanulni, mert a szülein nem tudtak támogatni. Azóta férjhez mentem és született 2 gyerekünk. Közben elkezdtem a pénzügy-számvitel szakot levelező tagozaton, örülök neki, hogy végre megtaláltam azt ami érdekel.

Ettől az évtől kezdve valóban nem egyszerű bekerülni a felsőoktatásba, köszönhetően a keretszámok drasztikus csökkentésének... Sajnálom a most érettségizőket, sokak álmait törték ezzel darabokra. De soha sem szabad feladni, az álmainkért és céljainkért mindig megéri küzdeni. Az egyetlen dolog az életben amit soha senki nem vehet el tőlünk az a megszerzett tudás!

A humán tárgyak pedig csak azért látszanak nehezebbnek, mert aki reál szakra jár, az általában nehezebben tanul humán tárgyakat.

Nagyon sok sikert kívánok nektek a holnapi történelem érettségihez! ;)

2012. máj. 8. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!