Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jujj, mindjárt érettségi!...

Jujj, mindjárt érettségi! Izgultok már?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
kicsiiiiit:D te?
2012. máj. 6. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szövegalkotás részétől... Na meg egy picit az emelt matek miatt :D
2012. máj. 6. 22:37
 3/7 anonim válasza:
29%

Persze engem nagyon felizgat az érettségi.

Megyek ki is verem :)

2012. máj. 6. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kezdek szép lassan izgulni! :)
2012. máj. 6. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Félek, hogy olyan író lesz a novellaelemzésben akit tanultunk, és írni kéne pár sort róla. :/ Na már most, én mindig 5-öst írtam, de az írót nem ismertem, mert nem volt tananyag soha. Szóval remélem nem Móricz, Kosztolányi, mikszáth, Örkény lesz stb.
2012. máj. 6. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Na, én is féltem, hogy ismert lesz, mert akkor elvárás azért, hogy tudj róla normálisabban írni.... Aztán be is vált, ismerteket kaptunk.

De nem gond, úgy érzem, egész jól megírtam. Sőt, ki is tudtam használni, hogy kötelező olvasmányt kaptunk. :)

2012. máj. 7. 14:22
 7/7 anonim válasza:
100%
nekem meg sem kottyan, ma a magyar is olyan volt mintha egy sima dolgozatot irnánk :D szerintem fölösleges ráparázni, meg lesznek azok jora, a matek meg legyen meg 20% és nincs itt semmi probléma :))
2012. máj. 7. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!